Kaçıran Pişman Olur! Nissan'da Yalnızca Bugün İçin Geçerli Olan Faizsiz Sıfır Araç Kampanyaları!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen araç markalarından birisi olan Japon Nissan, yalnızca bugün geçerliliği olan sıfır araç kampanyalarını duyurdu. İşte Nissan’ın, sıfır araç satın almak isteyen tüketiciler için özel olarak geliştirmiş olduğu kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Kaçıran Pişman Olur! Nissan'da Yalnızca Bugün İçin Geçerli Olan Faizsiz Sıfır Araç Kampanyaları!

Artan sıfır araç fiyatlarından ötürü müşteri sayısını kaybetmek istemeyen ve potansiyel müşterilerinin dikkatini çekmek isteyen Nissan, bugün geçerliliği olan üç kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Nissan Micra Kampanyası Temmuz 2022

Sıfır araç satın almak isteyen tüketiciler için geliştirmiş olduğu ilk kampanyayı Micra modeli için duyurmuş olan Nissan, kampanyanın yalnızca bugünkü başvurular için geçerli olduğunu bildirdi. Üretici firma, akılcı sürüş ve güvenlik özellikleri ile donatılmış olan Micra modeli için geliştirmiş olduğu kampanyanın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Nissan’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre ilgili araç alımlarında 60 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi. Üretici firma, söz konusu kredi kampanyası kapsamına yararlanılabilecek olan azami vadeyi 12 ay olarak belirledi. Ayrıca kampanyadan Niskasko ya da uzatılmış garanti seçeneği ile yararlanılabileceği bilgisi de paylaşıldı.

Nissan Juke Kampanyası Temmuz 2022

Kaçıran Pişman Olur! Nissan'da Yalnızca Bugün İçin Geçerli Olan Faizsiz Sıfır Araç Kampanyaları! - Resim : 1

Japonların otomobil devlerinden olan Nissan, bugün geçerliliği olan ikinci kampanyasını Juke modeli için geliştirdiğini duyurdu. Firma, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Nissan’ın resmi internet sitesi aracılığı ile paylaşılmış olan Juke kampanyasına göre ilgili sıfır araç kampanyasından 80 bin TL’ye kadar sıfır faiz fırsatı ile yararlanılabileceğinin bilgisi kaydedildi. Üretici firma kredi kampanyası kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısını 12 ay olarak belirledi. 2022 model Juke için geçerli olan kampanya kapsamında Niskasko veya uzatılmış garanti seçeneğinin tercih edilmesi şartı koşuldu.

Nissan Qashqai Kampanyası Temmuz 2022

Nissan üçüncü kredi kampanyasını da yeni Juke modeli için geliştirdiğini duyurdu. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Niskasko veya uzatılmış garanti seçeneklerinden birinin tercih edilmesi durumunda araç için 150 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli, sıfır faizli kredi kampanyasından yararlanılabileceğinin bilgisi kaydedildi.