İstanbul, Düzce, Kırklareli, Eskişehir ve Balıkesir bu iki geceye dikkat: En berbat iki geceye hazır olun! Nem seviyesi korkunç boyutlara çıkacak!

Son günlerde ülke genelinde yaşanan aşırı sıcaklar hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşadımız El Nino sıcakları yerini Eyyam-ı Bahur sıcaklarına bıraktı. Eyyam-ı Bahur sıcakları ise El Ninoyu aratacak boyutlarda. Uzmanlar özellikle iki geceye dikkat çekti. Ne seviyesi korkunç boyutlara ulaşacak. Peki en çok hangi illerimiz etkilenecek? Detaylar ve daha fazlası haberimizde…

İstanbul, Düzce, Kırklareli, Eskişehir ve Balıkesir bu iki geceye dikkat: En berbat iki geceye hazır olun! Nem seviyesi korkunç boyutlara çıkacak!

Son günlerde artan hava sıcaklığı insanların sağlığını etkilerken aynı zamanda sosyal yaşantılarını da etkiliyor. Meteoroloji uzmanları ise her gün yeni bir uyarı ile vatandaşlara sesleniyor. Bu kez de en berbat iki gece için uyarı geldi. Bu iki geceye çok dikkat edin. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde El Nino sıcaklarını yaşadık. Bu sıcak hava dalgası tüm dünyada son zamanların en sıcak günlerinden geçmemize neden oldu. Öyle ki sıcak havalar bazı illerde can bile aldı.

Meteoroloji uzmanları son günlerde de Eyyam-ı Bahur sıcakları için vatandaşları uyardı. Özellikle de Cuma itibari ile havaların daha da ısınacağı ve öğlen saatlerinde dışarı çıkılmamasının iyi olacağı söylendi.

EN BERBAT İKİ GECE GELİYOR

Bunların yanı sıra yeni bir uyarı da hava tahminlerinde bulunan Kerem Ökten’den geldi. Ökten, ilerleyen günlerde çok sıcak iki gecenin yaşanacağını belirtti.

Resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ökten, “En berbat 2 geceye hazır olun. Yarın (Cuma) gecesi ve Cumartesi gecesi senenin ve uzun senelerin en nemli iki gecesini geçireceğiz. Nem seviyesi korkunç boyutta. Gökyüzünü geceleyin nem bulutları kaplayacak. Ter su içinde kalacağız” dedi.