iPhone 15'in görüntüleri ortaya çıktı! Özelliğini duyan herkes aynı soruyu sordu: Bunu nasıl başardınız?

Apple'dan yeni amiral gemisi iPhone 15 için çalışmalar sürüyor. Dünyada en fazla kullanıcısı olan Apple, şimdiden müşterilerini heyecanlandırmaya başladı. Kullanıcılar tarafından merak konusu olan iPhone 15 cep telefonuna dair çıkış tarihi ve özellikleri bazı kaynaklar tarafından duyuruldu. Peki, iPhone 15 ne zaman çıkacak? iPhone 15'in özellikleri neler?

iPhone 15'in görüntüleri ortaya çıktı! Özelliğini duyan herkes aynı soruyu sordu: Bunu nasıl başardınız?

Apple, neredeyse her yıl çıkardığı yeni model telefonlar ile dünya gündeminde yerini alıyor. Son olarak iPhone 14 modelini çıkarmasıyla birlikte tüketiciler tarafından yoğun bir talep oluşmuştu.

İPHONE 15 MODELLERİ ÇIKIYOR
Özellikleri ve tarzı ile gündeme gelen iPhone 14 serisi üzerine 1 yıl kadar süre geçti. 1 yıllık sürenin ardından iPhone 15 hakkında söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Apple kullanıcıları tarafından merak konusu olan iPhone 15 araştırma konusu oldu.

Kullanıcılar tarafından merak edilen sorulara 9to5Mac tarafından paylaşılan haberde yanıt geldi. Apple tarafından paylaşılacak yeni iPhone modelinin çıkış tarihini duyurdu. Söylenenlere göre yeni iPhone cihazı 13 Eylül 2023 tarihi itibariyle tanıtılacak.

 iPhone 15'in görüntüleri ortaya çıktı! Özelliğini duyan herkes aynı soruyu sordu: Bunu nasıl başardınız? - Resim : 1

EYLÜL'DE SATIŞA SUNULACAK

Apple tarafından çalışanlarına belirtilen tarihte izin yapmamaları için uyarılar yapıldığı ifade edildi. iPhone 14 modelini de 7 Eylül tarihinde duyuran Apple, yeni modellerini genellikle eylül ayında duyuruyor.

Normal şartlarda yeni model etkinliğini salı günleri duyuran Apple geçtiğimiz yıl çarşamba günü duyurdu. Bu nedenle 13 Eylül Çarşamba günü yeni modelini duyurması bekleniyor. Ön siparişlerinin ise 15 Eylül tarihinde verilirken aradan geçen bir haftalık süre sonrasında yani 22 Eylül tarihinde satışa çıkarılması beklentiler arasında yer alıyor.

 

iPhone 15'in görüntüleri ortaya çıktı! Özelliğini duyan herkes aynı soruyu sordu: Bunu nasıl başardınız? - Resim : 3

İPHONE 15 İLE GELEN YENİLİKLER

Eylül ayında çıkacağı söylenen iPhone 15, hafif kavisli kenarlara sahip olurken ekran çevresinin daha ince bir şekilde tasarıma sahip olması bekleniyor. Farklı bir şekilde 4 yeni model de Lightning giriş yerine Dynamic Island ve USB-C özelliği yer alacak.

Daha öncesinde iPhone 14 Pro'da bulunan A16 Bionic Çip desteği iPhone 15'e de verilecek. İPhone 15 Pro ve 15 Pro Max için ise yeni A17 bionic çipi bulunacak. Söylenenlere göre iPhone 15 modelinin fiyatı mevcut cihazların fiyatında 200 dolar daha fazla olacak.

 

Etiketler: Apple, iPhone