Hatay’dan bir girecek Adana’dan İzmir’e kadar arta arta gidecek! 5 gün sonra…

Kerem Ökten’den Türkiye için yeni duyuru geldi. Afrika ve Eyyam-ı Bahur belası resmen canımıza okudu. Sıcaktan kavrulan iller dikkat! Adana, Urfa, Kocaeli, İzmir, Denizli, Tekirdağlılar başta olmak üzere peş peşe uyarı geldi. Her şeyin seyri o tarihte değişiyor…

Hatay’dan bir girecek Adana’dan İzmir’e kadar arta arta gidecek! 5 gün sonra…

Sıcak ve kuraklık nedeniyle özlem duyulan yağışlar dört gözle beklenirken, Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’den beklenen tarih geldi. Başta Adana olmak üzere 5 gün içinde havanın seyri değişiyor. Adana ve Hatay gibi iller de bu durumdan biraz olsun faydalanacak ve yağış alacaklar.

Sonbahar esintisini iple çekenlere müjdeli haber geldi. Artık bol yağışlı günler bizi bekliyor. Hava sıcaklıkları bir anda düşecek.

 Hatay’dan bir girecek Adana’dan İzmir’e kadar arta arta gidecek! 5 gün sonra… - Resim : 1

AFRİKA BELASINA VEDA EDİN BOL YAĞIŞLI GÜNLER KAPIDA

Sıcakların vurduğu iller ise derin bir nefes alacak. Kerem Ökten, beklenen o haberi sonunda verdi. 5 gün sonra yağışlı günlere hop diye giriyoruz.

 

5 GÜN SONRA HAVANIN RENGİ DEĞİŞİYOR

Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizde 5 gün içerisinde yağışlar konusunda hareketlilik başlıyor. Ege şanslı gözüküyor. Adana ve Hatay tarafı da biraz yağış alacak. Adım adım artacak..." ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler: Hatay, Adana