Halkbank Dijital Ödeme Sistemi ile Borçlar Siliniyor! Kişiye Özel Kredi Limitiyle Parasız Ödeme!

Halkbank borcu olanlara yeni bir ödeme kolaylığı sağlamaya hazırlanıyor. Kredi limitinde yapılacak değişiklik ile hesapta para olmasa da kredi limiti üzerinden borç yatırabilme imkanı sunulacak. Yeni sistemden kimler, nasıl faydalanabilir? Konunun detayları haberimizde…

Halkbank Dijital Ödeme Sistemi ile Borçlar Siliniyor! Kişiye Özel Kredi Limitiyle Parasız Ödeme!

Halkbank borcu olanlara dijital ödeme sisteminin kapılarını açtı. Farklı vade seçenekleri ile mal ve hizmet alımında bulunmuş olan kişi borcunu yatırabilmek için hesabında para bulamasa dahi kredi limiti üzerinden zamanında borcunu ödeyebilecek. Halkbank vade süresinde tahsilat güvencesi fırsatı ile bu yeni uygulamasını belirli gruplara yönelik sunacak.

Dijital Ödeme Sisteminden Kimler Yararlanabilir?

Halkbank tarafından borcu olanlara ödeme kolaylığı sunan bu yeni uygulamada teminat mektubu, çek ya da senet yerine kullanabilme fırsatı sağlanacak. Özellikle Kurumsal işletmeler Kobi işletmeleri ya da Ticari işletmeler bu faydadan yararlanabilecek. Hedefte ticaretin daha kolay ve sürdürülebilir bir hale gelmesi tasarlanıyor.

Halkbank Otomatik Kredi Limiti Avantajı!

Halkbank Dijital Ödeme Sistemi ile Borçlar Siliniyor! Kişiye Özel Kredi Limitiyle Parasız Ödeme! - Resim : 1

Halkbank tarafından sunulan bu vadeli ödeme seçeneği ile borcu olanlar dışında alacaklı içinde bir güvence ortamı oluşturuluyor. Halkbank güvenceli dijital ödeme sistemi sayesinde otomatik kredi limiti kısa sürede ödeme yapabilmeyi destekliyor. Süreçte alacaklı olan kişiye vade süresi geldiğinde tahsilat yapabilme imkanı sağlıyor.

Dijital Ödeme Sistemine Nasıl Başvurulur?

Borç ödemesinde bulunacak olan kişinin sunulan fırsattan yararlanabilmesi için belirli adımları takip etmelidir. Öncelikle güvenceli ödeme sistemi aracılığı ile limit tanımlaması yapması gerekiyor. Ardından Halkbank müşterisi olması da göz önünde bulundurularak tüm işlemlerin kurumsal internet şubesi üzerinden gerçekleşmesi mümkündür. Sürece online olarak devam edilebilir.

Yeni Güvenceli Ödeme Sisteminin Özelliği Nedir?

Yapılacak yeni uygulama üzerine Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan şu açıklamada bulundu: “Ticari olarak hem ödeme hem de tahsilat noktasında zamanında gerçekleşme sürecini kolaylaştırıyoruz. Pek çok işletme için bu oldukça önemli bir durum” diyen Aslan: “Ayrıca ticarette önemli olan risk ve güven büyük bir sorun haline geliyor. Öyle ki ortaklaşa bir iş yapılabilmesini engelleyecek bir boyuta ulaşabiliyor. Sunduğumuz bu sistemle beraber ticaret sürecinin başından sonuna kadar tüm ödeme ve tahsilat işlemlerinde Halkbank o güvenceyi vatandaşa sunuyor” diyerek sistemi tanıttı.