Güncelleme geldi! PTT Emeklilere 5 bin TL promosyon + 15 bin TL kredi toplam 20 bin TL ödeme yapıyor

PTT emekli promosyonu rakamı güncellendi. PTT promosyon ödemesi olarak 5 bin TL nakit promosyon ödemesi yaparken aynı zamanda emeklilere özel kredi sözü verildi. PTT emekli kredisi ile maaş promosyonu detayları!

Güncelleme geldi! PTT Emeklilere 5 bin TL promosyon + 15 bin TL kredi toplam 20 bin TL ödeme yapıyor

Emeklilere ödenen promosyon rakamları Kasım ayının gelmesi ile beraber güncellenirken bir son dakika güncelleme duyurusu da PTT tarafından verilmişti. PTT emekli maaşı promosyonu ödemeleri için beklenen rakamlar açıklanırken promosyon için ödenecek olan rakamların yanı sıra emeklilere özel PTT kredisi kampanyası da güncellendi. 

PTT emekli promosyonu rakamı için ilan edilen rakamlar Kasım'a ayına özel olarak güncellenirken SGK tarafından ilan edilen yeni liste kapsamında promosyon ödemeleri yükseltilmişti. Promosyon ödemesine ek olarak aynı zamanda kredi müjdesi de verildi. Maaşını PTT şubeleri üzerinden almaya söz veren emeklilere promosyon ödemesinin yanı sıra emekli kredisi de verilecek. 

PTT EMEKLİ PROMOSYONU KASIM 2022 NE KADAR, KAÇ TL?

Emeklilere özel promosyon ödemesi konusunda Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından uygulanan en düşük rakam listesinin güncellenmesi ile beraber PTT'de rakamlarını yükseltmek zorunda kalmıştı. PTT tarafından ödenen en düşük promosyon 500 liradan 3 bin liraya yükseltildi. Yeni promosyon rakamları;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL olarak revize edilmişti. 

Güncelleme geldi! PTT Emeklilere 5 bin TL promosyon + 15 bin TL kredi toplam 20 bin TL ödeme yapıyor - Resim : 1

Bu rakamlar emekli maaşlarını PTT şubeleri üzerinden almak isteyen ve en az 3 sene boyunca maaşlarını PTT şubesi üzerinden almaya söz veren emeklilere ödenecek olan rakamlar olarak kullanılacak. Yani promosyon ödemesi olarak yapılacak. Buna ek olarak ayrıca emeklilere talep etmeleri durumunda emeklilere özel ihtiyaç destek kredisi de verilecek. 

Güncelleme geldi! PTT Emeklilere 5 bin TL promosyon + 15 bin TL kredi toplam 20 bin TL ödeme yapıyor - Resim : 2

PTT EMEKLİ İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ PAKETİNDE AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Promosyon ödemesine ek olarak emekli maaşını 3 sene boyunca PTT üzerinden almaya söz veren kişilere emeklilere özel destek ihtiyaç kredisi de verilecek. PTT ile Aktif Banka arasında imzalanan anlaşma kapsamında nakit paraya ihtiyacı olan emeklilere 36 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi aylık 710 TL taksitle verilecek. Böylelikle promosyon sözleşmesine imza atan emeklilere 5 bin TL promosyon + 15 bin TL kredi olmak üzere nakit 20 bin TL ödeme yapılacak. 

Etiketler: emekli, promosyon, ptt