Gönül Dağı Ali'si Kadir Bertan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı Ali'yi kim oynuyor? Ali'nin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Dizinin 104. bölümünde, Taner ve Dilek’in oğlu Ali’nin hayatına yeni bir karakter girdi. Bu karakter, Ali’nin çocukluk arkadaşı olan ve yıllar sonra kasabaya dönen Kadir Bertan’dır. Peki, Gönül Dağı Ali'si Kadir Bertan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı Ali'yi kim oynuyor? Ali'nin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Gönül Dağı Ali'si Kadir Bertan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı Ali'yi kim oynuyor? Ali'nin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 104. bölümünde yeni bir karakter izleyiciyle buluştu. Dizinin başrol oyuncularından Taner ve Dilek’in oğlu Ali’yi canlandıran Kaan Şençubukçu’nun yerine gelen Kadir Bertan, izleyicilerin merakını uyandırdı. Peki, Gönül Dağı Ali'si Kadir Bertan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı Ali'yi kim oynuyor? Ali'nin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? İşte detaylar...

Gönül Dağı Ali'si Kadir Bertan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı Ali'yi kim oynuyor? Ali'nin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Kadir Bertan kimdir?

Kadir Bertan, 2010 yılında Ankara’da doğan ve çeşitli dizilerde rol alan bir çocuk oyuncudur.

Kadir Bertan kaç yaşındadır?

Kadir Bertan, 2023 yılı itibariyle 13 yaşındadır.

Kadir Bertan hangi dizilerde oynamıştır?

Kadir Bertan, Rüya Takımı, Vatanım Sensin, Atiye ve Gönül Dağı dizilerinde oynamıştır.

Gönül Dağı Ali'si Kadir Bertan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı Ali'yi kim oynuyor? Ali'nin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Kadir Bertan’ın hayatı

Kadir Bertan, 2010 yılında Ankara’da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yeteneği olduğu fark edilen Bertan, çeşitli reklam filmlerinde rol aldı. 2016 yılında TRT Çocuk’ta yayınlanan Rüya Takımı adlı çocuk dizisinde başrol oynadı. Dizide futbolcu olmak isteyen bir çocuğu canlandırdı.

Bertan, daha sonra 2018 yılında Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde rol aldı. Dizide Hilal’in (Miray Daner) kardeşi Ali Kemal’i oynadı. Dizideki performansıyla beğeni toplayan Bertan, 2019 yılında Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde de rol aldı. Dizide Beren Saat’in canlandırdığı Atiye’nin çocukluğunu oynadı.

Gönül Dağı’nda Ali karakteri

Kadir Bertan, şimdilerde TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Ali karakterini canlandırıyor. Dizinin 104. bölümünde izleyiciyle buluşan Ali, Taner ve Dilek’in oğludur. Annesi doğumda ölmüştür. Kimsenin sütünü kabul etmese de Rukiye’nin sütünü kabul etmiştir. Dilek isminin Ali olmasını istediği için adını Ali koymuşlardır1. Ali, babası gibi zeki, akıllı ve icatçı bir çocuktur. Amcaoğullarıyla iyi anlaşır ve onların icatlarına yardım eder.

Gönül Dağı Ali'si Kadir Bertan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı Ali'yi kim oynuyor? Ali'nin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Kadir Bertan’ın sosyal medya hesapları

Kadir Bertan, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapıyor. Instagram’da @kadirbertann adlı hesabından fotoğraflarını ve videolarını paylaşan Bertan’ın yaklaşık 50 bin takipçisi bulunuyor.


Kadir Bertan Gönül Dağı’nda hangi karakteri canlandırıyor?

Kadir Bertan, Gönül Dağı’nda Taner ve Dilek’in oğlu Ali karakterini canlandırıyor.