Garanti BBVA Bankası emekli promosyonu rakamını arttırdı kesenin ağzı açıldı promosyona ek 1500 TL bonus fırsatı sundu!

Bankaların promosyon rakamları artmaya devam ederken Garanti Bankası emeklilere maaş promosyonu rakamına ek olarak 1500 TL bonus para kazanma fırsatı sundu. Garanti emekli promosyon güncellemesi kaç TL oldu merak edenlere yeni rakam duyuruldu!

Garanti BBVA Bankası emekli promosyonu rakamını arttırdı kesenin ağzı açıldı promosyona ek 1500 TL bonus fırsatı sundu!

Emeklilere maaş promosyonu rakamları güncellenmeye devam ederken Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yapılan duyuru ile en düşük promosyon rakamı yeniden belirlenmişti. 19 banka ile SGK arasında imzalanan sözleşme kapsamında bankaların ödemiş oldukları en düşük promosyon rakamı 500 liradan 3 bin liraya yükseltilmişti. 

Yapılan güncelleme sonrasında kamu bankaları arasında yer alan Halkbank ve Ziraat Bankası yeni promosyon rakamlarını ilan ederken kamu bankalarının rakamlarını yükseltmesinin ardından gözler bir kere daha özel bankalara çevrilmişti. Garanti BBVA Bankası tarafından açıklanan promosyon tutarı ile emeklilere promosyon ödemesine ek olarak 1.500 TL bonus para kazanma fırsatı sunuldu. 

GARANTİ PROMOSYON GÜNCELLEMESİ YAPILDI! 

Garanti BBVA Bankası tarafından beklenen promosyon güncellemesi yapıldı. Yapılan güncelleme sonrasında milyonlarca emekliye yapılacak olan maaş promosyonu için ödenecek olan promosyon tutarına ek olarak bonus para yüklemesi de yapılacağı ilan edildi. Böylelikle emekliye ödenecek olan maaş promosyonu rakamı arttırılmış oldu. 

Garanti BBVA Bankası emekli promosyonu rakamını arttırdı kesenin ağzı açıldı promosyona ek 1500 TL bonus fırsatı sundu! - Resim : 1

Garanti BBVA Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli maaşı alan kişilere sunulan dev fırsat ile 3 senelik maaş promosyonu sözleşmesi yapan kişilere 6 bin TL emekli maaşı promosyonu ödemesi yapılacağı ilan edildi. Maaş promosyonu ödemesine ek olarak aynı zamanda Garanti Bankası kredi kartı ürünü olan Bonus kredi kartı ürününü alan emeklilere 1.500 TL ek promosyon ödemesi yapılacağı sözü verildi. Böylelikle ödenecek olan rakam 7 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu. 

Garanti BBVA Bankası emekli promosyonu rakamını arttırdı kesenin ağzı açıldı promosyona ek 1500 TL bonus fırsatı sundu! - Resim : 2

GARANTİ BBVA BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU 2022 RAKAMLARI NE KADAR, KAÇ TL PROMOSYON ÖDÜYOR?

Garanti BBVA Bankası tarafından yapılan son güncelleme sonrasında emekli maaşını 3 sene boyuncu Garanti BBVA şubeleri üzerinden alma sözü veren emeklilere ödenecek olan promosyon rakamalrı;

Emekli maaşı bin 500 TL’ye kadar olan emekliler için 4 Bin TL,

Emekli maaşı 1.500 – 2.500 TL arasında olan emeklilere 5 Bin TL,

Emekli maaşı 2.500 TL ve üstünde olan emeklilere ise 6 bin TL olarak belirlendi. 

Bu tutara ek olarak aynı zamanda emeklilere Garanti BBVA Bonus Kredi Kartı alan emeklilere aynı zamanda bin 500 TL bonus para yüklemesi yapılacak. Başvuru yapan emekliler böylelikle toplamda 7 bin 500 liraya kadar promosyon alma hakkı elde edecek.