Galatasaray NK Olimpija maçını şifresiz veren yabancı kanal listesi: GS - Olimpija Ljubljana hangi kanalda şifresiz?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadelesini sürdüren Galatasaray, 3. ön eleme turundaki rövanş maçında Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. Temsilcimizin maçı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak ekranlara gelecek. GS-Olimpija maçı saat 21:00'da Smart Go ve Smart Spor'dan canlı yayınlanacak. Galatasaray - Olimpija Ljubljana maçını izlemek için Smart Spor'a üye olmak gerekiyor.

Galatasaray NK Olimpija maçını şifresiz veren yabancı kanal listesi: GS - Olimpija Ljubljana hangi kanalda şifresiz?

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerindeki yolculuğuna devam eden Galatasaray, bu akşam (15 Ağustos Salı) Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rövanş maçında NK Olimpija Ljubljana'yı iç sahasında ağırlayacak olan Galatasaray, evinde oynayacağı maça ilk karşılaşmada aldığı 3-0'lık zaferin avantajıyla çıkacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki zorlu Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri kapsamında oynanacak Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana maçı bazı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY  NK OLIMPIJA MAÇINI ŞIFRESIZ VEREN YABANCI KANALLAR VAR MI?

Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvaları ve elemeleri, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana maçı Almanya, Hollanda ve Fransa olmak üzere  Slovenya kanallarından da canlı yayımlanacak. Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana rövanş maçı ülkemizde ise D Smart platformundaki Smart Spor üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

  • Smart Spor
  • Smart Go
  • S Sport (Türkiye)
    S Sport Plus (Türkiye)
    CBC Sport (Azerbaycan) (Türk takımlarının maçlarını her zaman olmasada bazı zamanlarda canlı, naklen olarak yayınlıyor)

SMART SPOR NASIL İZLENİR?

https://www.dsmartgo.com.tr/ adresine gittikten sonra sağ üstte çıkan üye ol butununa tıklayarak dilediğiniz paket ile aboneliğinizi başlatabilir, Smart Spor'u izleyebileceğiniz D-Smart Go'ya üye olabilirsiniz.

GALATASARAY - NK OLIMPIJA MAÇI HANGİ KANALDA? GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ?

Galatasaray-Olimpija maçı Smart Go ve Smart Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

GALATASARAY - NK OLIMPIJA MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana rövanş maçı bugün (15 Ağustos Salı) saat 21.00'de başlayacak. Rams Park Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu hakemlerinden Marco Guida yönetecek. Guida'nın yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ile Alessio Berti yapacak. Maçın dördüncü hakemiyse Matteo Marcenaro olacak.

 

SMART SPOR ÜCRETİ NE KADAR?

  • Smart Spor Yıllık tek çekim ücreti kampanya dahilinde 199 TL. (Kampanya Mega Paket kapsamındadır.)
  • Smart Spor Yıllık 12 taksitli fiyatı ise indirim süresince 19.90 TL. (İndirim Mega Paket kapsamındadır.)

GALATASARAY'IN MAÇ KADROSU

Sarı-kırmızılıların UEFA'ya bildirdiği listede şu futbolcular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Baaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Cedric Bakambu."

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış Alper, Mertens Kerem, Bakambu

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Jorge Silva, Sualehe, Ahmet, Posavec, Ratnik, Seslar, Elsnik, Fadida, Bristric, Rui Pedro