Galatasaray - NK Olimpija maçı saat kaçta, şifreli mi şifresiz mi? uydudan şifresiz veren kanal

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını saat 21:00'da canlı veren uydu kanalları belli oldu. Peki Galatasaray-Olimpija maçını şifresiz veren kanallar hangileri?

Galatasaray - NK Olimpija maçı saat kaçta, şifreli mi şifresiz mi? uydudan şifresiz veren kanal

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerindeki yolculuğuna devam eden Galatasaray, bu akşam (15 Ağustos Salı) Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rövanş maçında NK Olimpija Ljubljana'yı kendi sahasında ağırlayacak olan Galatasaray, evinde oynayacağı maça ilk karşılaşmada aldığı 3-0'lık zaferin avantajıyla çıkacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki zorlu Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri kapsamında oynanacak Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana maçı bazı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak yayınlanacak. Peki maçı şifresiz veren Azerbaycan kanalları hangileri?

GALATASARAY  NK OLIMPIJA MAÇINI ŞIFRESIZ VEREN YABANCI KANALLAR VAR MI?

Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvaları ve elemeleri, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana maçı Almanya, Hollanda ve Fransa olmak üzere  Slovenya kanallarından da canlı yayımlanacak. Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana rövanş maçı ülkemizde ise D Smart platformundaki Smart Spor üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

  • Smart Spor
  • Smart Go
  • S Sport (Türkiye)
    S Sport Plus (Türkiye)
    CBC Sport (Azerbaycan) (Türk takımlarının maçlarını her zaman olmasada bazı zamanlarda canlı, naklen olarak yayınlıyor)

 

 

SMART SPOR NASIL İZLENİR?

https://www.dsmartgo.com.tr/ adresine gittikten sonra sağ üstte çıkan üye ol butununa tıklayarak dilediğiniz paket ile aboneliğinizi başlatabilir, Smart Spor'u izleyebileceğiniz D-Smart Go'ya üye olabilirsiniz.

GALATASARAY - NK OLIMPIJA MAÇI HANGİ KANALDA? GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ?

Galatasaray-Olimpija maçı Smart Go ve Smart Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

GALATASARAY - NK OLIMPIJA MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana rövanş maçı bugün (15 Ağustos Salı) saat 21.00'de başlayacak. Rams Park Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu hakemlerinden Marco Guida yönetecek. Guida'nın yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ile Alessio Berti yapacak. Maçın dördüncü hakemiyse Matteo Marcenaro olacak.

SMART SPOR ÜCRETİ NE KADAR?

  • Smart Spor Yıllık tek çekim ücreti kampanya dahilinde 199 TL. (Kampanya Mega Paket kapsamındadır.)
  • Smart Spor Yıllık 12 taksitli fiyatı ise indirim süresince 19.90 TL. (İndirim Mega Paket kapsamındadır.)

İDMAN TV UYDU FREKANSLARI : İdman Tv kanalını 3 ayrı uydu üzerinden izleme şansınız var. Bunlardan ilki idmantv.az sitesinden de bilgi olarak paylaşılan uydu bilgileri. İdman TV frekansı şu şekilde Satellite: Azerspace 1 / Orbital position: 46°E / Downlink Frequency: (MPEG-2) f = 11175 MHz / (Polarization- H) Symbol rate – 27500 Msymbol/s FEC - 5/6 İdman Tv Hotbird uydusu Frekansı şöyle : 11168 / Pol.:Yatay(H) / Symbol:20400 / Fec:5/6 / Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Türksat uydusu frekansı : Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical) / Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4 / Türksat 4A Frekans : 11747 MHz / Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal) / Sembol  (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6


AZ TV FREKANSLARI : Galatasaray - NK Olimpija maçını İdman TV canlı yayınlarken AZ TV ise Konferans Ligi'nin bir diğer önemli karşılaşmalarını şifresiz veriyor. AZ TV'yi izlemek için de AZTV Hotbird uydusu frekansı şöyle : Frekans:11168 Pol.:Yatay(H)
Symbol:20400 Fec:5 / 6Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 veya 12 34 56 9C 65 43 21 9C

AZ TV UYDU Frekans Bilgisi : Uydu : Azerspace-1 /Frekans: 11169
Sembol: 20400 / Fec: 5/6 / Polarizasyon: H- Yatay

İDMAN TV FREKANSI NASIL AYARLANIR? : İdman TV üzerinden Galatasaray - NK Olimpija maçını şifresiz ve canlı yayınla izlemek için uydu frekansını ayarlamanız gerekiyor. Uydu frekansı nasıl ayarlanır diyorsanız işte 8 adımda yapmanız gerekenler; 

1. Adım: Ana menüye girebilmek için; uzaktan kumandanızda 'MENÜ' veya 'SETUP' yazan düğmeye basınız.

2. Adım: Uydu alıcısı marka modeline göre; 'KANAL ARAMA' , 'MANUEL ARAMA' , 'KANAL EKLEME' , 'EL İLE ARAMA' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip 'OK' e basınız.

3. Adım: Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; 'TP FREKANSI' , 'ALIŞ FREKANSI' , 'FREKANS' , 'UYDU FREKANSI' seçeneklerinden biri belirecektir, YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak İdman TV yeni frekansı olan '11168' değerini girin.

4. Adım: Yine aynı ekranda 'SEMBOL ORANI' yada 'SYMBOL RATE' değeri olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak '20400' girin..

5. Adım: Yine aynı ekranda bulunan ve 'POLARIZASYON' yada 'POL' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla 'H-Yatay' olacak şekilde değiştirin.

6. Adım: Yine aynı ekranda bulunan 'FEC' değerini değiştirmek için YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla '5/6' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.

7. Adım: Son olarak 'OK' tuşuna basarak İdman TV yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen 'ARAMA BAŞLAT' yada 'TP ARA' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir.

8. Adım: Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.

GALATASARAY'IN MAÇ KADROSU

Sarı-kırmızılıların UEFA'ya bildirdiği listede şu futbolcular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Baaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Cedric Bakambu."

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış Alper, Mertens Kerem, Bakambu

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Jorge Silva, Sualehe, Ahmet, Posavec, Ratnik, Seslar, Elsnik, Fadida, Bristric, Rui Pedro