Galatasaray-Bayern Münih Maçı Tarihi, Saati ve Yayın Bilgisi: G.Saray-B.Münih maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Alman devi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, grubun ikinci haftasında Manchester United'ı 3-2 yenerek ilk galibiyetini almıştı. Bayern Münih ise ilk iki maçını da kazanarak lider durumda bulunuyor. Peki, Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar.

Galatasaray-Bayern Münih Maçı Tarihi, Saati ve Yayın Bilgisi: G.Saray-B.Münih maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih ile 24 Ekim Salı günü Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşacak. Maç saat 19:45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir sınava çıkacak. Sarı-kırmızılılar, A Grubu'nun üçüncü haftasında Almanya'nın güçlü takımı Bayern Münih ile mücadele edecek. Galatasaray, grubun ikinci haftasında deplasmanda Manchester United'ı 3-2 yenerek puanını 4'e yükseltmiş ve ikinci sırada yer almıştı. Bayern Münih ise ilk iki maçını da kazanarak 6 puanla lider durumda bulunuyor. Galatasaray, bu maçtan galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Maçın Tarihi, Saati ve Yayın Bilgisi

Galatasaray-Bayern Münih maçı 24 Ekim Salı günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. Maç saat 19:45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi ve Muhtemel 11'ler

Galatasaray-Bayern Münih maçının hakemi henüz açıklanmadı. Maçın hakemi ilerleyen günlerde belli olacak.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Torreira, Zaha, Tete, Icardi.

Bayern Münih'in muhtemel 11'i şöyle: Neuer, Pavard, Süle, Upamecano, Davies, Kimmich, Goretzka, Gnabry, Müller, Sané, Lewandowski.

• Galatasaray-Bayern Münih maçının bilet fiyatları ne kadar?

Galatasaray-Bayern Münih maçının bilet fiyatları ile ilgili resmi açıklama gelmedi. Bilet fiyatları ilerleyen günlerde belli olacak.

• Galatasaray-Bayern Münih maçının VAR hakemi kim olacak?

Galatasaray-Bayern Münih maçının VAR hakemi henüz açıklanmadı. VAR hakemi ilerleyen günlerde belli olacak.

• Galatasaray-Bayern Münih maçının özetini nereden izleyebilirim?

Galatasaray-Bayern Münih maçının özetini Exxen'in web sitesinden veya mobil uygulamasından izleyebilirsiniz