Galatasaray 1-3 Bayern Münih maç özeti ve golleri (VİDEO İZLE)

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda kritik bir karşılaşmada Galatasaray ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Maç, Rams Park'ta büyük bir heyecana sahne oldu. Ancak Alman temsilcisi Bayern Münih, Galatasaray karşısında 3-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Maçın özeti ve golleri ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Bayern Münih'in bu galibiyeti, grupta zirveye yükselmesini sağladı. Galatasaray ise bu mağlubiyetle grupta ikinci sıradaki yerini koruyor. Maçın özeti ve golleri haberimizde

Galatasaray 1-3 Bayern Münih maç özeti ve golleri (VİDEO İZLE)

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda büyük bir heyecana sahne olan Galatasaray - Bayern Münih karşılaşması, Alman temsilcisinin 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Bayern Münih'e galibiyeti getiren goller 8. dakikada Kingsley Coman, 72. dakikada Harry Kane ve 79. dakikada Jamal Musiala'dan geldi. Galatasaray'ın tek golünü ise 30. dakikada penaltıdan Mauro Icardi attı.

Bu sonuçla Bayern Münih A Grubu'nda liderliğini sürdürürken, Galatasaray 4 puanda kaldı. Galatasaray, bu mağlubiyetle gruptaki ilk yenilgisini yaşadı. 23 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, ayrıca bu sezon resmi maçlarda ilk kez mağlup oldu. Avrupa'da ise 8 maç aradan sonra yenilgi yaşadı.

İlk yarıda Galatasaray, Bayern Münih kalesine 16 şut çekerek etkili bir performans sergiledi. Mauro Icardi ise Panenka penaltısıyla Galatasaray'ın tek golünü kaydetti. Arjantinli yıldız futbolcu, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 3 gol atarken, grup aşamasında da Manchester United'a karşı attığı golle toplam gol sayısını 5'e çıkardı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN