Galatasaray B.Münih'i yenildi gruptan çıkacak mı? GS-Bayern Münih'e yenildi şimdi ne olur, gruptan çıkamaz mı? GS gruptan nasıl çıkar?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'ndaki puan durumu futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Galatasaray, bu akşam Bayern Münih ile karşılaşan ve gruptaki üçüncü maçına çıkan Aslan yenildi. Şu ana kadar oynadığı üç maçta 4 puan toplayarak grupta ikinci sıraya yerleşti. Lider Bayern Münih'in hemen ardından bulunan Galatasaray'ın son puanı kaç olacak, bu akşamki maçın sonucuyla grup durumu nasıl şekillendi

Galatasaray B.Münih'i yenildi gruptan çıkacak mı? GS-Bayern Münih'e yenildi şimdi ne olur, gruptan çıkamaz mı? GS gruptan nasıl çıkar?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonu grup maçlarının 3. karşılaşmaları bu akşam başlıyor ve Galatasaray da zorlu bir sınavla karşı karşıya. Temsilcimiz Galatasaray'ın bu mücadelesi büyük bir heyecanla beklenirken, maç sonucu taraftarlar arasında büyük merak konusu.

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Galatasaray, A Grubu'nda 4 puanla 2. sırada yer alıyor, lider Bayern Münih ise 9 puanla ilk sırada bulunuyor. Eğer Galatasaray Bayern Münih'i yenildiği için puanını 4'te kaldı. Ancak gruptan çıkma şansını garantilemese de, Manchester United-Kopenhag maçının sonucuna göre gruptan çıkma şansını artıracaktır. Bu nedenle Galatasaray için bu maç büyük bir öneme sahip.

Galatasaray'ın Bayern Münih'e yenilmesi, gruptan çıkma şansını kaybetmeyecek. Temsilcimizin şu ana kadar elde ettiği 4 puan, gruptan çıkma mücadelesini sürdürebilmesi için olumlu bir başlangıç yapmasına yardımcı olmuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GALATASARAY PUAN DURUMU

Galatasaray B.Münih'i yenildi gruptan çıkacak mı? GS-Bayern Münih'e yenildi şimdi ne olur, gruptan çıkamaz mı? GS gruptan nasıl çıkar? - Resim : 1