Galasaray yeni golcüsünü buldu! 40 milyon euroluk golcü imzayı attı: 169 gol 41 asist!

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takımla mücadele etmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekip dünyaca ünlü golcü ile her konuda anlaşma sağladı.

Galasaray yeni golcüsünü buldu! 40 milyon euroluk golcü imzayı attı: 169 gol 41 asist!

26 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Litvanya ekibi Zalgiris ile karşılaşacak olan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferde düğmeye bastı. Gelecek sezon üç kulvarda yarışacak olan sarı-kırmızılı ekip yeni golcüsüne kavuşmak için geri sayıma geçti.

Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Arjantinli golcü Mauro Icardi ve Fransız ekibi PSG ile son pazarlıkları gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekip, yıldız golcüye alternatif olabilecek ikinci bir forvet arayışına başlamıştı. Aslan, muradına erdi. Sarı-kırmızılı ekip, yeni golcüsüne bu akşam kavuşacak.

Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda Arabistan’a transfer olan ancak sürpriz bir kararla takımdan ayrılma kararı alan golcü futbolcu Cedric Bakambu'yu kadrosuna kattı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Aslan, golcü futbolcu Cedric Bakambu ile anlaşma sağladı. 32 yaşındaki golcü ismin sarı-kırmızılı ekiple 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı ekip, Kongolu forveti bu gece İstanbul’a getirmek için uğraş veriliyor.

 

Galasaray yeni golcüsünü buldu! 40 milyon euroluk golcü imzayı attı: 169 gol 41 asist! - Resim : 3

Geçen sezonu Olympiakos forması altında geçiren Kongolu yıldız, Yunan ekibinde 37 maçta görev alırken takımına 18 gol 3 asistlik katkı sundu.

32 yaşındaki yıldız isim tüm kariyeri boyunca ise 400 maçta görev alırken 169 gol 41 asist kaydetti. 2014-2015 sezonunda Bursaspor forması altında gösterdiği performansla 7,5 milyon euro karşılşığında İspanyol ekibi Villarreal'e transfer olan yıldız futbolcu, 2018 yılında İspanyol ekibinden ayrılarak 40 milyon euro karşılığında Beijing Guoan'a transfer oldu.