Exxen bu kez yayınları ile değil ücret artışı ile gündemde! Maça Sadece Saatler kala ard arda 2 zam geldi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yönettiği Exxen platformu, özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarıyla kullanıcıları abonelik almaya çekiyor. Ancak platform bu defa yayınları ile değil ücretlerine yapılan zamla gündemde. Detaylar haberimizin devamında...

Exxen bu kez yayınları ile değil ücret artışı ile gündemde! Maça Sadece Saatler kala ard arda 2 zam geldi

EXXEN, sadece dijital dizi ve film içerikleri sunmakla kalmayıp aynı zamanda EXXENSPOR bölümü aracılığıyla UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını da izleme fırsatı sunuyor. Süper Lig takımlarının Avrupa Kupaları'nda başarılı olması, EXXEN üyeliklerinin artmasına neden olan etkenlerden biri oldu. EXXEN spor paketi ücretleri de merak edilen konular arasında yer alıyor.

EXXENSPOR'A 3 GÜN ARAYLA 2. ZAM

Süper Lig’de geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması için geçmesi gereken son bir tur kaldı.

Play-off maçlarında Molde ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekibin, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılmak istiyor. Galatasaray’ın deplasmanda oynayacağı Molde maçı içinse geri sayım başladı. 23 Ağustos’ta play-off turunun ilk maçı oynayacak.

 

Exxen’de yayınlanacak olan maç öncesi sarı kırmızılı taraftarlar spor paketi üyeliklerinin aylık ve yıllık ücretlerini araştırmaya başladı. Exxen platformu bu yıl içerisinde 3’ncü kez spor üyelik ücretlerine zam yaptı.

MAÇA SAATLER KALA ZAM

Exxen platformunun spor paketlerine yaptığı son zamla birlikte hem aylık hem de yıllık ücretler değişti. Spor üyeliğinde reklamlı ve reklamsız iki seçenek bulunuyor. Son zamla birlikte reklamlı Exxen spor üyeliği aylık ücreti 144.90 TL’den 188.50 TL’ye çıktı. Üyelik ücretlerinde asıl zam ise reklamsız pakette yapıldı.

Etiketler: exxen, acun ılıcalı