Evlilik Programlarının Ünlü Damadından İtiraf! Kafasında Bardak Kırmıştı! Caner Konuştu!

Armağan Çağlayan'a konuk olan Caner Toygar kendisi hakkında yanlış bilinen konuları paylaştı. Kafasında kırdığı bardak ile ünlenen Caner Toygar o döneme de dair samimi itiraflarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Evlilik Programlarının Ünlü Damadından İtiraf! Kafasında Bardak Kırmıştı! Caner Konuştu!

Evlilik programları ile ününe ün katan Caner Toygar magazin basınında yer almaya devam ediyor. Atv'de Esra Erol'da programında muhabirlik yapan Caner Toygar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2000’li Yılların Popüler İsminden İtiraf!

Armağan Çağlayan eski dönemlerin yarışma sunucusu son zamanlarda YouTube platformundaki çalışmaları ile ön plana çıkıyor. YouTube'da ünlü konukları davet ederek soru cevap şeklinde hayatlarına dair bilinmesi gerekenleri soruyor. Çağlayan'ın reality show tadındaki programına Caner Toygar da davet edildi. 2000'li yıllarda popülerliğini koruyan ve ön plana çıkan Toygar o döneme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Apar Topar Hastaneye Kaldırılmıştı!

Caner Toygar ilk kez Gelinim Olur musun? yarışması ile ünlenmişti. Son dönemlerde muhabirlik yapıyordu. Ancak bir anda rahatsızlığı baş gösterdi. Hastaneye kaldırılan Toygar sosyal medya hesabı üzerinden sevdiklerinden de dua istemişti. Beyninde bir kitle olduğu şüphesiyle MR çektiren Toygar sevenleri tarafından yakından takip edilmişti. Esra Erolun ekibinde çalışan Toygar, Armağan Çağlayan'a samimi itiraflarda bulundu.

Tülin Caner'in En Büyük Zaafı Oldu!

Evlilik Programlarının Ünlü Damadından İtiraf! Kafasında Bardak Kırmıştı! Caner Konuştu! - Resim : 1

2000'li yıllarda evlilik programında kafada bardak kırma hareketi sonrasında asıl ünü ortaya çıkmıştı. Pek çok kişi o dönemde reklam olduğunu ve bunun bir program gereği olduğunu düşünmüştü.

O dönemi hatırlayacak olursak; Gelinim Olur musun? programında Tülin ile tanışmış ve programda ilişki yaşamaya başlamışlardı. Ardından Gülben Ergen'in programına katılma kararı almıştı. Programdayken kafada bardak kırma olayı yaşanmıştı. O güne dair Caner Toygar'dan samimi açıklamalar geldi.

“Keşke Olmasaydı Pişmanım!”

Caner Toygar o gün için şu ifadeleri kullandı: “Gülben Ergen beni aradı. Günlerce aradı. Programına davet etti. “Ben iyi değilim programa çıkmak istemiyorum. Sakatlık çıkacak biliyorum” dedim. 3 ay boyunca aradılar. En sonunda “Tülin'i yayına almayacaksınız. Ben geleceğim” dedim. Asla bağlamayacağız, dediler. O dönemde psikolojim bozuktu. Biraz konuştuktan sonra Tülini bağladılar. Tülin o dönemde sürekli yalan söylüyordu ve her şeyi çarpıtıyordu. Yayına bağlandığı anda yine bir şeyler söyledi ve ben bu duruma çok sinirlendim. O anda Gülben Hanım “Al su iç” diye bana bardak uzattı. Keşke yapmasaydım fakat bardağı alıp kafama vurdum. Keşke olmasaydı pişmanım” dedi.

“Reklam Yapıp Para Aldı, Dediler. Reklama İhtiyacım Yoktu ki!”

O olay yaşandıktan sonra pek çok kişi reklam iddiasında bulunmuştu. Caner bu olaya son noktayı koydu. “ O dönem için insanlar “reklam yapıp para aldı” diyorlar. Fakat o günlerde çok sayıda programa katılmıştım ve en iyi programlara çıkıyordum. Bardak kırarak gündeme gelmek gibi bir hamlem bulunmuyordu. Pişman olduğumu söylüyorum. Ünlülerin sinirli halleri diye her hafta beni gösteriyorlar. Olmuş bitmiş bir olay. O dönemde 23-24 yaşlardaydım. Yaptığım doğru değildi. Bir sinir patlaması yaşamıştım. Vurunca rahatladım ama kafam yerine geldi. Ondan sonra hayata daha farklı bakmaya başladım” dedi.