Ev Sahibi Olmak İsteyenlere! 3 Kamu Bankası Harekete Geçti! 120 Ay Vadede En Uygun Konut Kredileri!

Konut satış ve kira bedelinin fahiş bir şekilde artmasının ardından uygun finansman arayışları başladı. Önde gelen 3 kamu bankası ise ev almak isteyen herkes için harekete geçti! En uygun konut kredisi avantajları duyuruldu! İşte detaylar…

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere! 3 Kamu Bankası Harekete Geçti! 120 Ay Vadede En Uygun Konut Kredileri!

Türkiye’de artan enflasyon, döviz kurunda yaşanan ataklar ve ekonomide görülen diğer etkeneler sonrasında konut fiyatları fahiş bir şekilde arttı. Maliyetlerin de artmasına bağlı olarak aşırı şekilde artırılan konut fiyatlarına karşı bankalardan vatandaşlara destek eli uzatıldı. 120 ay vade ile kira öder gibi ev sahibi olmak isteyeler için Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank tarafından uygun kredi seçenekleri duyuruldu. Düşük faiz oranları ile her kesimden vatandaşın ev sahibi olması için finansman desteği sağlanacak.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları!

Türkiye’nin önde gelen köklü kamu bankası Ziraat Bankası, hem çalışanlara hem de emeklilere özel uygun faizli konut kredileri sunuyor. Sıfır Konut Kredisi kapsamında %1,2 faiz oranları sunan Ziraat, Çalışanın Artısı ve Emeklinin Artısı gibi özel kredi paketleri kapsamında %1,29 faiz oranları ile vatandaşların düşük faizle ev sahibi olmasını sağlıyor.

Örnek hesaplama tablosuna göre Sıfır Konut Kredisi kapsamında, 120 ay vade ve yüzde 1,2 faiz oranları için, 250.000 TL krediye aylık 3.942 TL taksit oranı belirlenmiştir.

Halkbank Konut Kredisi Hesaplaması

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere! 3 Kamu Bankası Harekete Geçti! 120 Ay Vadede En Uygun Konut Kredileri! - Resim : 1

Halkbank, konut kredileri kapsamında her bütçeye uygun iki farklı konut kredisi seçeneği sunuyor. Canım Evim Konut Kredisi ve Hesaplı Evim Konut Kredisi kapsamında, yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ile kredi sağlanacak. 120 ay vade seçeneği ve %1,20’den başlayan faiz oranları ile vatandaşların ev sahibi olmaları desteklenecek.

Vakıfbank SarıPanjur Konut Kredisi

Vakıfbank’tan sıfır konut satın alacaklara özel SarıPajur Konut Kredisi kapsamında, 1 milyon liraya kadar kredi talepleri için %1,20, 1 milyon ve 3 milyon 500 bin liraya kadar olan kredi taleplerinde ise %1,29 faiz oranları uygulanacak. 120 aya kadar vade imkanı ile ev almak isteyenlere finansman sağlanıyor.