Erdoğan indirim talimatı vermişti Tarım Kredi Market Anadolu Ayçiçek yağı 65 liraya düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kar etmeyin talimatı verilen Tarım Kredi Marketler 1 - 15 Kasım indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. İndirimli ürünler ve satış fiyatları belli oldu.

Erdoğan indirim talimatı vermişti Tarım Kredi Market Anadolu Ayçiçek yağı 65 liraya düştü

Tarım Kredi Marketler tarafından yeni indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. Tarım Kredi Market 1 - 15 Kasım 2022 tarihleri arasında stoklarla sınırlı olan yeni indirimler belirlenmiş oldu. Yapılan indirimlerde temizlik ürünlerinden gıda ürünlerine kadar çok sayıda üründe indirime gidildi. 

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Tarım Kredi Marketler için indirim çağrısı yapılmış, bu marketleri kar elde etmek için değil vatandaşa ucuz ürün temin etmek için kurduklarını söylemişti. Gerekirse kar elde etmeden satış yapılmasının talimatını alan Tarım Kredi Marketler 1 - 15 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olan yeni indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. 

TARIM KREDİ MARKETLER 1-15 KASIM 2022 İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU YAYIMLANDI! 

Vatandaşın ucuz gıda ürünlerini temin etmesini sağlamak adına kurulan Tarım Kredi Marketler tarafından yeni indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. 1 Kasım 2022 Salı günü itibari ile başlayan indirimler 15 Kasım 2022 tarihi itibariyle sona erecek olan indirimler kapsamında gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar pek çok ürün indirimli olarak satışa sunuldu. 

Erdoğan indirim talimatı vermişti Tarım Kredi Market Anadolu Ayçiçek yağı 65 liraya düştü - Resim : 1

Yayımlanan katalog kapsamında Tarım Kredi Market Anadolu ayçiçek yağı 2 LT satış fiyatı 65 liraya düşürüldü. Böylelikle uzun bir aradan sonra 2 litrelik yağ fiyatı 65 lira seviyesine çekilmiş oldu. 

Erdoğan indirim talimatı vermişti Tarım Kredi Market Anadolu Ayçiçek yağı 65 liraya düştü - Resim : 2

Son dönemde yapılan zamlarla un fiyatları cepleri yakmaya başlamıştı. Tarım Kredi Market un fiyatları için yapmış olduğu indirimlerle Anadolu buğday unu fiyatı 2 kg paket için 22,25 TL olarak belirlendi. 

Erdoğan indirim talimatı vermişti Tarım Kredi Market Anadolu Ayçiçek yağı 65 liraya düştü - Resim : 3

Anadolu Osmancık pirinç 1 KG satış fiyatı ise indirimli ürünler serisinde 24.40 TL olarak belirlendi. 

Erdoğan indirim talimatı vermişti Tarım Kredi Market Anadolu Ayçiçek yağı 65 liraya düştü - Resim : 4

Temizlik malzemelerinde Elit markasını kullanan Tarım Kredi markette elit çamaşır suyu fiyatı 11,90 TL olarak belirlenirken Elit 5 KG matik beyaz ve renkli toz deterjan satış fiyatı 74,90 TL olarak belirlendi.