En Ucuz Ayçiçek Yağı Nerede? CARREFOUR’da sıvı yağ fiyatları düştü! 4 litrelik ayçiçek yağı bidonu bu fiyata kaçmaz!

Sıvıyağlar, her mutfakta bulunan temel gıda maddelerinden biri. Fakat sıvıyağ fiyatları son dönemde artış göstererek vatandaşın cebini yakıyor. Acaba en uygun fiyatlı sıvıyağ hangi markette? Size güzel bir haberimiz var! 4 litrelik ayçiçek yağı bidonu, piyasaya göre çok daha uygun bir fiyata satılıyor! Bu fırsatı kaçırmamak için, vakit kaybetmeden alışverişe başlayın!

En Ucuz Ayçiçek Yağı Nerede? CARREFOUR’da sıvı yağ fiyatları düştü! 4 litrelik ayçiçek yağı bidonu bu fiyata kaçmaz!

 

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş, mutfakların en önemli malzemelerinden biri olan sıvı yağın fiyatını yükseltti. Vatandaşlar, ihtiyaç duydukları sıvı yağı en uygun fiyata alabilmek için marketleri dolaşıyor. Ancak marketlerdeki sıvı yağ stokları tükenmek üzere. Türkiye’de son dönemde artan enflasyon ve dolar kuru nedeniyle gıda ürünlerine ardı ardına zam gelirken, sıvı yağlar da zamlardan nasibini aldı. Sıvı yağ fiyatlarındaki artışa dur diyen bir gelişme yaşandı.

CARREFOUR’DA SIVI YAĞ FİYATLARI DÜŞTÜ! 

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan Carrefour, Sırma markalı 4 litrelik ayçiçek yağını 149.90 TL yerine 136.90 TL’ye indirdiğini duyurdu. Bu indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise Carrefour’a akın etti.

En Ucuz Ayçiçek Yağı Nerede? CARREFOUR’da sıvı yağ fiyatları düştü! 4 litrelik ayçiçek yağı bidonu bu fiyata kaçmaz! - Resim : 1