Emeklinin yüzü nihayet gülecek! Yapı ve Kredi Bankası, promosyonları 7.500 TL’ye kadar çıkardı! Üstelik emeklilere özel pek çok avantaj var!

Kasım itibariyle güncel promosyon tutarlarından ödeme yapan Yapı ve Kredi Bankası, nakit 7 bin TL’ye; ek 500 TL’ye varan promosyonlar birlikte toplam 7 bin 500 TL’ye varan promosyonlar ödemeye başladı.

Emeklinin yüzü nihayet gülecek! Yapı ve Kredi Bankası, promosyonları 7.500 TL’ye kadar çıkardı! Üstelik emeklilere özel pek çok avantaj var!

Geçtiğimiz yıllarda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile özel ve kamu bankaları arasında imzalanan promosyon anlaşması, artan hayat pahalılığı ve enflasyon doğrultusunda bu yıl yeniden zamlandı. Ekim ayında bir kez daha bir araya gelen SGK ila bankalar hem maaş tutarlarında hem de promosyon taban ödemelerinde artışa gidilmesine karar verdi. SGK ile anlaşmaya varan bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası ise, güncel promosyon tutarlarını açıkladı.

Her ay emeklilere yönelik yeni bir kampanya düzenlemesiyle dikkat çeken Yapı ve Kredi Bankası, bu ay kampanyasını hem yüksek promosyon tutarları hem de avantajlı ek promosyon ödemeleri ile donattı. Emeklilere özel faizli krediler gibi pek çok avantaj da sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, kasım ayı boyunca maaşını taşıyacak olan emekliler için geçerli olacak kampanyanın koşullarını yaptığı yazılı duyuru ile kamuoyuna tek tek açıkladı.

YAPI VE KREDİ BANKASI, EMEKLİLERE ÖZEL PROMOSYON TUTARLARINI 7 BİN 500 TL’YE ÇIKARDI

Emeklinin yüzü nihayet gülecek! Yapı ve Kredi Bankası, promosyonları 7.500 TL’ye kadar çıkardı! Üstelik emeklilere özel pek çok avantaj var! - Resim : 1

Emekli promosyonlarında kasım ayı itibariyle artışa giden Yapı ve Kredi Bankası, 1 Kasım 2022 tarihinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar yapılacak olan maaş taşıma işlemlerinin kazandıracağı promosyon tutarlarını; “1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 7.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir” çağrısı ile kamuoyuna bildirdi.

Emekli vatandaşlara maaş taşıma çağrısında bulunan Yapı ve Kredi Bankası, promosyonların hangi maaş bareminde ödeneceğini de açıkladı. 7 bin TL’ye varan nakit promosyon ödemesi gerçekleştiren Yapı ve Kredi Bankası, aylık net geliri 3.499 TL’ye kadar olan emeklilere 4 bin 200 TL; aylık net geliri 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olan emeklilere 4 bin 900 TL; aylık net geliri 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olan emeklilere 6 bin 300 TL; aylık net geliri 10.000 TL ve üzerinde olan emeklilere ise 7 bin TL promosyon ödemesi yapacağını ilan etti.

YAPI VE KREDİ BANKASI, EK 500 TL PROMOSYON İÇİN ŞARTLARI AÇIKLADI

İki ayrı şart ile emekli banka müşterilerine ek 500 TL promosyon vermeyi taahhüt eden Yapı ve Kredi Bankası, bu şartları da gerçekleştirdiği yazılı duyuru ile kamuoyu ile paylaştı. Buna göre, Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı veren emekli banka müşterilerinin 200 TL ek nakit ödül kazanacağı öğrenildi.

Ek ödemeleri fatura talimatı ile de sınırlı kalmayan Yapı ve Kredi Bankası, 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart ya da kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşterilerine kampanya başlangıç tarihinden 31 Aralık 2022 tarihine kadar toplam 500 TL harcama yapması halinde ek 300 TL nakit promosyon vereceğini duyurdu.