Dünyaca ünlü yıldızı renkleri katarak kadrosunu güçlendirdi...

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında rakiplerine fark atmak için transferde bombaları art arda patlatıyor. Brezilyalı yıldız oyuncuyu renklerine bağlayan sarı-kırmızılıların yeni yıldızı kim? Hangi takımdan geliyor? İşte detaylar…

Dünyaca ünlü yıldızı renkleri katarak  kadrosunu güçlendirdi...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bir transfer bombası daha patlatmaya hazırlanıyor. Tete'yi kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılı ekip, şimdi de dünyaca ünlü yıldızı gündemine aldı. İşte transfer haberinin detayları...

TETE TRANSFERİ RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray, Shakhtar Donetsk ile yollarını ayıran Tete'yi renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray, Tete'nin maliyetini de KAP'a bildirdi. 23 yaşındaki futbolcuya 3 milyon 100 bin euro imza ücreti ödendiği kaydedildi. Tete'ye her bir sezon için 2 milyon 800 bin euro maaş verileceği vurgulandı. Sarı-kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 euro garanti ücret ile toplam 3.100.000 euro net imza ücreti ödenecektir."

Dünyaca ünlü yıldızı renkleri katarak  kadrosunu güçlendirdi... - Resim : 1

 

Etiketler: Galataasaray, transfer