Rekor bonservisi Galatasaray kasasına koyup gitti: Yıldız futbolcu transfer oldu! Okan Buruk yeni takımını duyurdu!

Galatasaray, transfer zamanında takımına kattığı yıldız futbolcularla dikkat çekmeye devam ediyor. Ancak bu seferki yıldız futbolcu bonservisiyle Cimbom'un kasasını doldurdu. Sarı-kırmızı Nicolo Zaniolo için birçok ülkeden cazip teklifler değerlendirildi. Son gelen kulis haberlerine göre Zaniolo’nun geleceği şimdi belirginleşti. İşte detaylar...

Rekor bonservisi Galatasaray kasasına koyup gitti: Yıldız futbolcu transfer oldu! Okan Buruk yeni takımını duyurdu!

Galatasaray, transfer arenasında taze hareketliliklerle çalkalanıyor. Transfer evresinde takıma kattığı yıldızlarla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, seçkin sporcularına yapılan teklifleri de reddetmiyor. Sarı-kırmızı renklilere birçok ülkeden Nicolo Zaniolo için cazip teklifler ulaştı. En nihayetinde ortaya çıkan söylentilere nazaran Zaniolo'nun geleceği şimdi belirginleşti. İşte detaylar...

Galatasaray'da transfer yatırımları aralıksız devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım, bu mevsimdeki sürpriz transferleriyle taraftarlarına adeta bir heyecan yaşatıyor.

Aslan, transfer hareketlilikleri sonrasında takımının bilinen yıldızı ile yolları ayırmayı planlıyor. Zaniolo'nun Galatasaray'dan ayrılma ihtimalleri konuşulmaya başlandı.

 

Açıklamalara göre; Galatasaray ve Nicolo Zaniolo arasındaki bağ, Tete'nin katılımıyla sona erebilir.

Hafif bir rahatsızlık sebebiyle Zalgiris maçında kadrodan çıkarılan ve Olimpija Ljubljana'ya Slovenya'da oynanan maçta katılamayan İtalyan yıldızın, Juventus ile transfer görüşmeleri olduğu duyuldu.

 

Rekor bonservisi Galatasaray kasasına koyup gitti: Yıldız futbolcu transfer oldu! Okan Buruk yeni takımını duyurdu! - Resim : 3

AYRILIĞIN GERÇEKLEŞMESİ İHTİMAL DAHİLİNDE

İtalyan devi, 35 milyon Euro'luk serbest bırakma maddesini ödemeye hevesli olmasa da, içeriden bilgiler en son teklifin bonuslarla birlikte 30 milyon Euro’ya ulaşabileceğini gösteriyor. 23 yaşındaki sol kanatta görev yapan Tete’nin transferiyle Zaniolo’nun ayrılık ihtimali epey arttı.

Zaniolo'nun Juventus ile transfer temaslarının sürdüğü belirtildi. Okan Buruk, ekibin mevcut bölümünü koruma amacıyla kıvrımlı yollar izliyor. Başarılı antrenör, özellikle İtalyan devi Juventusun peşinden koştuğu Nicolo Zaniolo’nun takımda kalıcı olmasını arzuluyor. Son dönemlerde yönetimle stratejik bir transfer zirvesinde bulunan Okan hocanın, “Zaniolo bana lazım” şeklinde dile getirdiği ve yeni transferlerle imza atılmadan futbolcuların ayrılmasını tasvip etmediği sızan bilgiler arasında. Buruk, Zaniolo’nun transferini sadece 35 milyon Euro’luk serbest bırakma bedelinin karşılanması haricinde mümkün görmüyor ve bu transferde belirli koşulların yerine getirilmesini talep ediyor.

Sarı-kırmılı kulüp, Okan hocaya benzer bir görüş içerisinde. Juventus'tan 25 milyon Euro'nın altında gelen iki teklifi de reddeden Galatasaray Yönetimi, Zaniolo'yla ilgili çıkış maddesinin ödenmesini bekliyor.

 

ASIL AMAÇ ÜNLÜ BİR YILDIZI TAKIMA KATMAK

Nicolo Zaniolo, normal koşullarda 10 numaralı pozisyonda da görev alabilir ve başlangıçta teknik kadronun genç sporcuyu bu rolde kullanabileceği varsayılmıştı.

Fakat kulübün gerçek niyeti, forvetin arkasına Joao Felix ya da Antoine Griezmann gibi global bir yıldızı dahil etmek.