Dönence 10.bölüm 2.fragmanı: Gülce’nin okul macerası başlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Dönence’nin 10. bölümü için ikinci fragman yayınlandı. Fragmanda Gülce’nin okula başlaması ve diğer çocuklarla uyum sağlamaya çalışması dikkat çekiyor.

Sitene Ekle

Dönence, her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen bir dizi. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Ece Çeşmioğlu, Burak Tamdoğan, Zeynep Kumral ve daha birçok ismin yer aldığı dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Benal Tairi oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol kaleme alıyor.

Gelişme: Dönence dizisinin 10. bölümü için ikinci fragman yayınlandı. Fragmanda Gülce’nin (Sümeyye Aydoğan) okula başlaması ve diğer çocuklarla uyum sağlamaya çalışması gözlerden kaçmıyor. Gülce, diğer çocuklar gibi olmaya çalışırken zorluklarla karşılaşıyor. Cem (Caner Topçu) ve Verda (Ece Çeşmioğlu), Gülce’nin okul hayatından endişe ediyor. Öte yandan Özgür (Burak Tamdoğan) ve Gece (Zeynep Kumral) arasındaki aşk da devam ediyor. Dizinin konusu ise şöyle; Gülce, küçük yaşta ailesini kaybeden ve büyükannesinin yanında büyüyen bir kızdır. Gülce’nin hayatı, büyükannesinin ölümüyle altüst olur. Gülce’yi korumak isteyen Cem ve Verda, onu evlat edinirler. Ancak Gülce’nin geçmişi peşini bırakmaz. Gülce’nin kaderi, bir gün Özgür’le tanışmasıyla değişir.

 

  • Dönence dizisi ne zaman yayınlanacak?

    • Dönence dizisi her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanıyor.
  • Dönence dizisinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

    • Dönence dizisinin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Ece Çeşmioğlu, Burak Tamdoğan, Zeynep Kumral gibi isimler yer alıyor.
  • Dönence dizisinin konusu nedir?

    • Dönence dizisinin konusu, ailesini kaybeden ve evlat edinilen Gülce’nin geçmişiyle yüzleşmesini ve Özgür’le yaşadığı aşkı anlatıyor.