Doğuştan insan mühendisi olarak nitelendirilen 5 burç: Yüksek zeka seviyesine sahipler!"

Astrolojiye göre bazı burç grupları zekasıyla her ortamda kendini belli ediyor. Çünkü onlar insan mühendisi gibiler. Analiz yönleri ve gözlem yetenekleri çok gelişmiştir. Ufak bir detaydan çeşitli fikirler üretebilirler. Çevresindeki insanlar o burçları ileri görüşlü olarak bilirler. İşte astrolojiye konu olan doğuştan zeka seviyesi yüksek 5 burç...

Doğuştan insan mühendisi olarak nitelendirilen 5 burç: Yüksek zeka seviyesine sahipler!

Astrolojide bazı burçlar yetenekleriyle ve zekalarıyla ön plana çıkıyor. Analiz gücü gelişen bu burçlar düşünme biçimleriyle karşısındakini şaşırtmayı başarıyor. Onlar adeta insan mühendisi gibi. Biriyle ilgili çok iyi analiz yapabiliyor ve görsel bilgiyi bile yorumlayabiliyor. Bu onlara düşünme biçimi kazandırdığı gibi ilişkilerini iyi yönetebilme özelliği de kazandırıyor. Böyle burçlar her etkileşimi ve konuyu tam olarak anlayana kadar zihinlerinde yeniden analiz ederler.

DOĞUŞTAN ZEKA SEVİYESİ YÜKSEK 5 BURÇ

Her burç için zekasını kullanma alanı farklıdır. Bazı insanların duygusal zekası yüksek olurken bazılarının rasyonel düşünme becerileri daha gelişmiş olabiliyor. Her burcun onları benzersiz kılan güçlü yönleri vardır. Bazıları Başak gibi kitap meraklısı, bazıları ise Kova gibi ileri görüşlüdür. Bazı burçlar Oğlak burcu gibi yapılandırılmış, mantıklıdır, bazıları ise Yay burcu gibi maceracı ve özgür ruhludur. Akrep burcu ise kurnazlığıyla öne çıkar. Başak burcu ise mükemmeliyetçilik hırsıyla zekasını kullanmayı başarıyor. Astrolojiye göre doğuştan zeka seviyesi yüksek burçlar Kova, Başak, İkizler, Akrep, Yay ve Oğlak en zeki burçlar olarak sıralanıyor.

İKİZLER

Astrolojinin en hızlı düşünen burcu olan İkizler düşünme ve iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilir. Bu yüzden en güçlü özellikleri güçlü muhakemeleridir. Bu yüzden soğukkanlı olmayı becerirler. Onların merakları her şey hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlar. İkizler burcu aynı zamanda gelişmiş ve esprili mizah anlayışlarıyla da ünlüdür ve araştırmalar komik insanların ortalama olarak daha yüksek IQ'ya sahip olduğunu göstermektedir.

AKREP

Zodyak'ın en iyi analiz gücüne sahip olan burcu olan Akrep, sır küpüdür. Dönüşümün ve sırların gezegeni Plüton tarafından yönetilen bir su burcu olan Akrep'in zekası, kurnazlıklarına ve ince ayrıntıları fark etme ve yorumlama yeteneklerine dayanır. İnanılmaz bir zihinsel güce sahiptirler ve güçleri, çevrelerindeki dünyayı algılama ve aldıkları bilgilere göre tepki verme yeteneklerinde yatmaktadır. Problem çözmede akıl yürütmeyi kullanırlar. Her etkileşimi ve konuyu tam olarak anlayana kadar zihinlerinde yeniden analiz ederler.

OĞLAK

Akıllı bir karar verici olan Oğlak burcu rasyonel düşünme becerisine sahiptir. Öncü bir dünya burcu olan Oğlak, hem başarılı hem de yetenekli bir planlamacıdır. Öz kontrole, güçlü bir iş ahlakına ve zekaya sahiptirler ve nadiren düşüncesizce veya umursamaz davranırlar. Oğlak burcunun soğukkanlı ve hesaplı zihni, her kararı dikkatle tartmalarına yardımcı olur ve rekabette bir adım önde olmalarını sağlar. Disiplinli düşünme biçimleri onları en zorlu burçlardan biri yapar. Oğlak analitik, azimli ve pratiktir; hatalarından ders alıp hızla uyum sağlayabilir ve bu yeteneğini hayatta ilerlemek için kullanır. Oğlak burcunun aklı başında doğası, onları tavsiye arayan insanların başvuracağı yer haline getirir. Sorun çözmeyi severler ve liderlik etme konusunda doğal bir arzuları vardır.

BAŞAK

Üstün olan bir mükemmeliyetçi tutumu vardır. Başak'ın keskin, meraklı bir zihni ve güçlü bir iş ahlakı vardır. Bu, Başak'ı ideal, kitap meraklısı bir akademik bilim adamı yapar. Çalışkandırlar ve problem çözücü olmayı severler. İletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilen Başak, fikirleri paylaşma ve başkalarına tavsiye verme konusunda da harikadır. Başak, insanlara hizmet etmeyi sever ve başkalarının çekinebileceği sorunların üstesinden gelmekten büyük keyif alır. Onlar için çözülemeyecek hiçbir bilmece yoktur. Başak sadece bir şeyler öğrenmek istemez; aynı zamanda her şeyin ardındaki "neden"i de bilmek ister. Bu bir konunun her ayrıntısını, içini ve dışını bilene kadar analiz etmesi anlamına gelir.

KOVA

Uranüs tarafından yönetilen bir hava burcu olan Kova, derinlemesine analitik, ileri görüşlü ve açık fikirli olma eğilimiyle bilinir. Bir zorlukla karşı karşıya kaldıklarında aktif olarak yeni, alışılmadık bakış açıları ararlar ve yenilikçi çözümler geliştirirler. Bu burcun cesur düşünme sevgisi aynı zamanda onları bir bütün olarak toplumu iyileştirmeyi hayal eden insancıllar yapar. Sabit bir hava burcu olduklarından, kendilerine yeterli neden sunulmadıkça fikirlerini değiştirmeleri yavaştır. Soğukkanlı ve analitik doğalarına rağmen Kova burcunun güçlü bir ahlaki pusulası vardır ve dünyayı bulduğundan daha iyi bir şekilde bırakmak isterler.

Etiketler: kova, başak, oğlak, akrep, ikizler