Dilek Taşı Sinan Rona kimdir, kaç yaşında? Sinan Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, 7 Eylül akşamı izleyiciyle buluştu. Dizi, 1980’li yıllarda geçiyor ve idam cezasıyla yargılanan Mustafa’nın (Salih Bademci) eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilen kızı Cemre’yi (Elif Doğan) Rona ailesi evlatlık olarak kabul etmesini anlatıyor. Dizide Rona ailesinin en küçük üyesi olan Sinan Rona rolünü ise Ömer Toprak Yılmaz canlandırıyor. Peki Ömer Toprak Yılmaz kimdir? İşte minik oyuncunun hayat hikayesi.

Dilek Taşı Sinan Rona kimdir, kaç yaşında? Sinan Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Ömer Toprak Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

Ömer Toprak Yılmaz, 2016 yılında dünyaya geldi. 2023 yılı itibariyle 7 yaşında olan minik oyuncu, ilkokul eğitimine devam ediyor. Ömer Toprak Yılmaz, İstanbul’da yaşıyor.

Ömer Toprak Yılmaz hangi reklam filmlerinde oynadı?

Ömer Toprak Yılmaz, henüz çok küçük yaşta oyunculuk yapmaya başladı. Daha önce N11 ve Kocaer firmalarının reklam filmlerinde rol alan minik oyuncu, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Dilek Taşı Sinan Rona kimdir, kaç yaşında? Sinan Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 1

Ömer Toprak Yılmaz’ın Dilek Taşı dizisindeki rolü nedir?

Ömer Toprak Yılmaz, Dilek Taşı dizisinde Sinan Rona karakterini canlandırıyor. Sinan, Rona ailesinin en küçük üyesi. Aras (Teoman Kumbaracıbaşı) ve Rüçhan’ın (Özge Özberk) 7 yaşındaki oğulları Sinan, amansız bir hastalığın pençesindedir. Sinan, Cemre’nin evlatlık olarak aileye katılmasıyla birlikte onunla yakın bir bağ kurar.

Ömer Toprak Yılmaz’ın sosyal medya hesapları var mı?

Ömer Toprak Yılmaz’ın resmi bir sosyal medya hesabı bulunmuyor. Ancak minik oyuncunun hayranları tarafından açılan bir Instagram hesabında onun fotoğrafları paylaşılıyor. Bu hesabın takipçi sayısı ise 2 bin civarında.

Dilek Taşı Sinan Rona kimdir, kaç yaşında? Sinan Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 2

Ömer Toprak Yılmaz’ın hayalleri neler?

Ömer Toprak Yılmaz, oyunculuğu çok seviyor ve büyüdüğünde de bu mesleği yapmak istiyor. Ayrıca futbol oynamayı da çok seven minik oyuncu, Galatasaray taraftarı olduğunu söylüyor. Ömer Toprak Yılmaz’ın en büyük hayallerinden biri ise Galatasaray formasını giymek.