Dilek Taşı 1. Bölüm Ön İzleme: Figen ve Mustafa’nın Yolu Cemre’de Kesişiyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, bu akşam saat 20.00’da izleyiciyle buluşuyor. Dizinin ilk bölümünde, Figen ve Mustafa’nın hayatları, Cemre adlı bir kız çocuğuyla değişiyor.

Sitene Ekle

Dilek Taşı, birbirine zıt karakterlere sahip iki kardeşin, Figen ve Mustafa’nın, hayallerini gerçekleştirmek için girdikleri maceraları konu alıyor. Figen, başarılı bir avukat olmak isterken, Mustafa ise ünlü bir yazar olmanın peşindedir. Ancak ikisi de istedikleri hayata ulaşamamıştır. Figen, işinde saygı görmeyen ve sevgilisi tarafından aldatılan bir kadındır. Mustafa ise yazdığı kitaplar satmayan ve borç batağına saplanan bir adamdır.

Hayatlarına yeni bir yön vermek isteyen Figen ve Mustafa, tesadüfen karşılaştıkları Cemre adlı bir kız çocuğunun peşine takılırlar. Cemre, ölümcül bir hastalığa yakalanmış ve son günlerini yaşamaktadır. Ancak Cemre’nin hayatta tek istediği şey, dilek taşı adını verdiği bir kolyeye sahip olmaktır. Cemre, dilek taşının kendisini iyileştireceğine inanmaktadır.

Figen ve Mustafa, Cemre’nin dileğini yerine getirmek için ona yardım etmeye karar verirler. Ancak bu sırada başlarına beklenmedik olaylar gelir. Cemre’nin peşinde kötü niyetli insanlar vardır. Ayrıca Figen ve Mustafa, Cemre sayesinde hem kendilerini hem de aşkı yeniden keşfedeceklerdir.

Dilek Taşı’nın Oyuncu Kadrosu

Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay yer alıyor. Salih Bademci, Figen karakterini; Hazal Subaşı, Cemre karakterini; Ozan Dolunay ise Mustafa karakterini canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi isimler bulunuyor.

Dilek Taşı’nın Yapımcısı, Yönetmeni ve Senaristi

Dilek Taşı dizisinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı’nın Fragmanı

Dilek Taşı dizisinin ilk bölümüne ait ön izleme medyahaber.com'dan izlenebilir. 

  • Dilek Taşı ne zaman başlıyor?

    • Dilek Taşı dizisi yarın akşam saat 20.00’da Kanal D’de başlıyor.
  • Dilek Taşı konusu nedir?

    • Dilek Taşı dizisi, birbirine zıt karakterlere sahip iki kardeşin, hayallerini gerçekleştirmek için girdikleri maceraları konu alıyor.
  • Dilek Taşı oyuncuları kimler?

    • Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi isimler bulunuyor.