Devlet Bankaları Maaş Hesabına Ek Ödeme Yatırıyor! Emeklilere Geri Ödemesiz Nakit Desteği Geliyor!

Emekli maaşına ek nakit desteği devlet bankalarından geldi. Emekli maaş hesabını taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalma sözü verene karşılıksız nakit desteği verilecek. Devlet bankalarının emekliye özel fırsatları, promosyon tutarı ve ödeme sürecine dair detaylar haberimizde…

Devlet Bankaları Maaş Hesabına Ek Ödeme Yatırıyor! Emeklilere Geri Ödemesiz Nakit Desteği Geliyor!

Bankalar her yıl emeklilere yönelik cazip teklifler sunuyor. İlk defa emekli olacaklar ya da emeklilik hesabı farklı bir bankada bulunanlar için devlet bankaları yeni promosyon fırsatını duyurdu. Kampanya kapsamında Halk Bankası, Ziraat Bankası ya da Vakıfbank'ta hesabı bulunan emekliler 750 TL değerinde geri ödemesiz nakit desteğinden yararlanacak.

Emekli Promosyonu için Aranan Şartlar

Bankalar acil nakit ihtiyacını maaş hesabına ek promosyonu ile karşılıyor. Devlet bankalarına gelerek maaş hesabını taşıyanlar alacakları ilk maaş ile beraber promosyon tutarını hesaplarında bulabiliyor. Kamu bankalarının emeklilere sunduğu 750 TL promosyon bedelinden yararlanabilmek için belirli şartları karşılamak gerekiyor. Kişinin 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermesi gerekiyor.

Kamu Bankaları Promosyon Bedeli Ne Kadar Oldu?

Devlet Bankaları Maaş Hesabına Ek Ödeme Yatırıyor! Emeklilere Geri Ödemesiz Nakit Desteği Geliyor! - Resim : 1

Özel bankalar ile devlet bankalarının promosyon tutarı farklı oluyor. Devlet bankaları her yıl ortak bir promosyon tutarı belirliyor. Devlet bankalarına gelerek maaş hesabını taşıyan emekliler farklı tutarlarda ödeme alıyor. Bunun nedeni alınan emekli maaşına göre belirlenen promosyon tutarıdır. Kamu bankalarının ortak belirlediği maaş hesabına göre güncel promosyon tutarları şu şekilde oldu:

●     1.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 500 TL

●     1.500 TL - 2.500 TL arası emekli aylığı alanları 625 TL

●     2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara ise 750 TL.

Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank aracılığı ile emekli promosyon kampanyasından yararlanabilmek için başvuru online olarak yapılabilir. Bankaların online internet bankacılığı şubesi üzerinden ya da tasarlanmış özel uygulamalarını cep telefonuna indirerek kısa sürede emeklilik hesabı taşıma işlemleri başlatılabilir. Konu üzerine detaylı bilgiye bankaların müşteri hizmetleri numaraları aranarak ulaşılabilir.