Çoğu erkek bilmiyor: Kadınların en çok zevk aldığı noktalar açıklandı

Kadınların cinsellik sırasında zevk almasını sağlayacak pek çok bölge bulunuyor. Ancak birçok erkek henüz bu bölgeleri keşfetmemiş olabiliyor. İşte kadınların en çok zevk aldığı noktalar.

Çoğu erkek bilmiyor: Kadınların en çok zevk aldığı noktalar açıklandı

Araştırmaların ardından kadınların ilişki sırasında en çok zevk aldığı noktalar bilimsel olarak açıklandı.

G NOKTASI

G noktası, Graefenberg adlı bilim adamı tarafından 1944 senesinde tarif edilen ve vajina ön duvarının ortalarında bulunan bir bölgedir. G noktasının varlığı ya da orgazmdaki önemi bir kısım hekimlerce kabul edilmemekte, bazıları ise G noktasını vajinal orgazm oluşumunun merkezi olarak görmektedir.

KLİTORİS

Kadında klitoris penisin karşılığıdır. Dış deri normal olarak klitorisi kaplamakta olup, klitoris başının (erkekteki penis ucunun karşılığı) ilk anda göze çarpmasını önler. Uyarıya çok yatkın olup, dokunmaya, ritmik baskıya ve her şeyden çok devamlı ancak aralıklı bir uyarıya karşılık verir.

Klitorisin ara vermeden uyarılması aslında iyi bir şey değildir. Kadında, gıdıklanmayı çağrıştıran, karşı koyulması, dayanılması son derece zor bir his uyandırabilir. Klitorise karşı özel bir ilgi gösteren bir erkek, bu noktanın çevresini uyararak da aynı sonuca erişebileceğini, kadının coşkusu için klitorisin kendisine dokunmanın kesinlikle gerekli olmadığını bilmelidir.

KÜÇÜK DUDAKLAR

Küçük dudakların iç bölümleri dokunmaya karşı son derece duyarlıdır. Bir iç dudaktan başlayarak klitorisin üstünden de geçerek öbür iç dudakta son bulan bir tür döner uyarı uygulandığı zaman kadının cinsel coşkusu belirli bir şekilde artar.

KABA ETLER

Kaba ellerdeki kaslar kasıldığı zaman cinsel coşku artar. Bu sebeple, cinsel birleşme esnasında gerek kadın gerekse erkekler, bilinçli veya farkında olmadan kaba etlerinde bulunan kasları kasarlar. Bu kasılmanın neticesi olarak makat da küçülür ve böylece cinsel organlar uyarılmış olur, döl yolu kasları gerilir, döl yolu ağzı daralır; erkekte ise penis sertleşir. Bacakların iç bölümleri cinsel uyarıya karsı keskin bir tepki gösterirler.

Etiketler: sağlık, kadın, erkek

Çok Okunanlar