Çılgın Dondurmacı Yine Olay Yarattı! Derin Yırtmaç Elbiseli Müşterisiyle Dansı Olay Oldu

Çılgın Dondurmacı, son paylaşımında bir kadın müşterisini elinden tutarak tezgahın arkasına götürdü ve orada beraber dans ettiler. Kadın müşteri, dikkat çekici bir yırtmaçlı ve zarif bir elbiseyle dansa eşlik etti. İzleyenleri şaşırtan dansa ait görüntüler haberimizin devamında...

Çılgın Dondurmacı Yine Olay Yarattı! Derin Yırtmaç Elbiseli Müşterisiyle Dansı Olay Oldu

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, sahip olduğu eğlenceli ve renkli kişiliğiyle kadın müşterileriyle yaptığı dans videolarıyla büyük ilgi görüyor. Antalya'daki dondurma dükkanında çektiği videolarla adını duyuran Çılgın Dondurmacı, son paylaşımında bir kadın müşterisini elinden tutarak tezgahın arkasına götürdü ve orada beraber dans ettiler. Kadın müşteri, dikkat çekici bir yırtmaçlı ve zarif bir elbiseyle dansa eşlik etti. İşte o görüntüler...

Çılgın Dondurmacı, TikTok'ta paylaştığı videolarla büyük bir kitle tarafından takip ediliyor. Dünyanın dört bir yanından takipçisi bulunan Çılgın dondurmacı, dans eden kadın müşterileri ile çektiği videolarla biliniyor.

Çılgın Dondurmacı Yine Olay Yarattı! Derin Yırtmaç Elbiseli Müşterisiyle Dansı Olay Oldu - Resim : 2

Antalya'da bir dondurma dükkanı açan Mehmet Dinç, işini sosyal medyaya dökerek fenomen oldu.

 Çılgın Dondurmacı Yine Olay Yarattı! Derin Yırtmaç Elbiseli Müşterisiyle Dansı Olay Oldu - Resim : 3

Sürekli olarak videolar çeken ve paylaşan Çılgın Dondurmacı'nın paylaşımları büyük ilgi gördü.

 

Çılgın Dondurmacı Yine Olay Yarattı! Derin Yırtmaç Elbiseli Müşterisiyle Dansı Olay Oldu - Resim : 4

Dinç'in paylaşımlarına Türklerden çok yabancılar ilgi gösteriyor. Ünlü fenomenin videolarına farklı farklı ülkelerden takipçileri yorumlarda bulunuyorlar.

 Çılgın Dondurmacı Yine Olay Yarattı! Derin Yırtmaç Elbiseli Müşterisiyle Dansı Olay Oldu - Resim : 5

YİNE OLAY OLDU

Son paylaşımında tezgahın önünde kıvrak bir şekilde dans eden kadın müşterisini dayanamayarak tezgahın arkasına alan Çılgın Dondurmacı o görüntülerle olay oldu.

Çılgın Dondurmacı Yine Olay Yarattı! Derin Yırtmaç Elbiseli Müşterisiyle Dansı Olay Oldu - Resim : 6

Dekolteli kıyafetiyle dans eden kadın müşteri, dansına tezgahın arkasında devam etti. Ünlü fenomen de kenara çekilerek kadının dansını izledi.

 Çılgın Dondurmacı Yine Olay Yarattı! Derin Yırtmaç Elbiseli Müşterisiyle Dansı Olay Oldu - Resim : 7

Çılgın Dondurmacı'nın Ante Ahlaa Habibti ve Kalbimdesin isimli iki şarkısı bulunuyor. Çılgın Dondurmacı kullanıcı adıyla paylaşım yapan Dinç TikTok'ta 18.7 milyon takipçiye sahip.