Çılgın dondurmacı takipçilerini de çıldırttı tezgahın arkasında yaptıkları ile ortam yıkıldı yorum yağdı

Yaptığı dans şovları ile büyük bir hayran kitlesi edinen Çılgın Dondurmacı yeni paylaşımları ile ağızları açık bıraktı. Takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan Çılgın Dondurmacı yeni sezon şovları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sitene Ekle

Yapmış olduğu birbirinden lezzetli dondurmalar kadar çılgın dans şovları ile de milyonlarca takipçi oluşturan Çılgın Dondurmacı yeni videosu ile yine yorum rekoru kırdı. Yaz mevsiminin sona ermesine rağmen yaz şovlarına devam eden Çılgın Dondurmacı son videosu ile yine tüm dikkatleri üzerine çekerken bu sefer genç bir takipçisi ile yaptığı dans şovu ile olay oldu. 

3 milyon takipçisi bulunan Çılgın Dondurmacı bu sefer ilk yayımladığı videosunda süper mini şort giyen hayranı ile ilk dansını yaparken ikinci dansında ise yine dondurmacının arkasında başlattığı şovunu yine öne taşıdı. Hayranının elini tutarak kaçıran Çılgın dondurmacı yorum yağmuruna tutuldu. 

ÇILGIN DONDURMACI HAYRANININ ELİNDEN TUTUP KAÇILDI, SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Dondurma almaya gelen hayranları ile yaptığı danslar ile sosyal medyayı sallamayı başaran çılgın dondurmacı bir kere daha gündem olmayı başardı. Süper mini şovu ve kusursuz fiziği ile dikkat çeken hayranı ile beraber şov yapan çılgın dondurmacı ilk olarak hayranı ile her zamanki şarkısı ile dans etmeye başladı. 

Sonrasında bir anda dondurmacının önüne geçen Çılgın Dondurmacı hayranının elini tutarak onu kaçırmaya başladı. Şovunu izleyen kişileri kahkahalara boğan Çılgın Dondurmacı dansına hayranı ile beraber dondurmacının içinde devam ederken o anlar izleyenleri kırdı geçirdi. O anları "Çılgın Dondurmacıda Yaz Bitmez" sözleri ile paylaşan fenomen isim bir kere daha yorum yağmuruna tutulurken paylaşımlar yapıldı.