Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un yeni dizisi belli oldu! Yeni karakteri olay

Kanal D ekranlarında yayınlandığı döneme damga vuran Camdaki Kız dizisinden finale bir kaç bölüm kala ayrılan ve daha sonra Blu TV'de yayınlanan Behzat Ç. dizisinde Savcı karakterini oynayan Devrim Yakut yeni sezonda Fox'un iddialı dizisinde olacak.

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un yeni dizisi belli oldu! Yeni karakteri olay

Kanal D'nin en çok izlenen yapımlarından olan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan Hanım karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Devrim Yakut yeni sezonda Fox'un 'Kirli Sepeti' dizisinde Canan karakterine hayat verecek.

Kirli Sepeti dizisi Canan kimdir? Kirli Sepeti Canan'ı kim oynuyor?

Kanal D ekranlarında yayınlandığı döneme damga vuran Camdaki Kız dizisinden finale bir kaç bölüm kala ayrılan ve daha sonra Blu TV'de yayınlanan Behzat Ç. dizisinde Savcı karakterini oynayan Devrim Yakut, Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kirli Sepeti'nde Canan karakterini canlandırmaktadır.

KİRLİ SEPETİ'NE BOMBA TRANSFER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Devrim Yakut 3 sezon boyunca “Camdaki Kız” dizisindeki performansıyla adından söz ettirmişti.

Başarılı oyuncu Camdaki Kız‘dan ayrıldıktan sonra “Behzat Ç.” dizisinde savcı rolüne hayat verdi. Yeni sezon için de çok sayıda teklif alan Yakut’un televizyon projesi belli oldu.

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un yeni dizisi belli oldu! Yeni karakteri olay - Resim : 1

Devrim Yakut, Medyapım‘ın FOX’ta ekrana gelecek “Kirli Sepeti” dizisiyle el sıkıştı. Ünlü oyuncu daha önce Aydan Şener‘in adının geçtiği Canan rolüne hayat verecek. 

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un yeni dizisi belli oldu! Yeni karakteri olay - Resim : 2

Merve Girgin‘in yöneteceği, aynı gecekondu mahallesinde yaşayan ve lüks bir sitede temizlikçilik yapan bir grup kadının hikâyesini anlatan dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.