Çalışan kız resimleri arasındaki gizli farkları yalnızca IQ seviyesi 120'nin üstünde olanlar 7 saniyede bulabiliyor! Hadi İQ'nu test et

Son dönemde oldukça popüler olan IQ testleri, zeka bulmacaları, görsel illizyonlar oldukça popüler. İşte size farkları bulun testi. Çalışan kız resimleri arasındaki gizli farkları yalnızca IQ seviyesi 120'nin üstünde olanlar 7 saniyede bulabiliyor! Hadi İQ'nu test et. Hazırsan başla.

Çalışan kız resimleri arasındaki gizli farkları yalnızca IQ seviyesi 120'nin üstünde olanlar 7 saniyede bulabiliyor! Hadi İQ'nu test et

Farkı bulun: İki bayan ve kedi resimleri arasında üç fark var. 7  saniyede tüm farklılıkları görebilir misiniz? Şimdi dene!

Bir fark bulma oyununun temel önermesi, aynı görünseler de aralarında farklılıklar bulunan iki özdeş resim etrafında döner ve iki resim arasındaki farkları tespit etmek sizin görevinizdir.

Aynı zamanda gözlem becerilerinizi geliştirmek için en popüler çevrimiçi oyunlardan biridir ve beyni ve gözleri meşgul ederek beyin sağlığını güçlendirmenin mükemmel bir yoludur, bu da beyin için iyi bir egzersiz sağlar ve aynı zamanda konsantrasyonu ve zihinsel uyanıklığı geliştirir.

Yani, konsantrasyonunuzu hızlı bir şekilde test etmek ve geliştirmek istiyorsanız. Şimdi denemeniz gereken şey bu nokta fark mücadelesidir!

 Çalışan kız resimleri arasındaki gizli farkları yalnızca IQ seviyesi 120'nin üstünde olanlar 7 saniyede bulabiliyor! Hadi İQ'nu test et - Resim : 1

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda tasvir edilen resim, çalışmakla meşgul bir sandalyede oturan bir kadını gösteriyor, evcil kedisi ona eşlik ediyor. İlk bakışta, resimler neredeyse aynı görünüyor. Ancak daha yakından incelendiğinde, her iki görüntünün de tamamen benzer olmadığını görebilirsiniz.

Aralarında üç fark vardır. Okuyucular için zorluk çok basittir. Tek yapmanız gereken iki resim arasındaki 3 farkı 7 saniyede bulmak. Zamanın şimdi başlıyor!

GİZLİ FARKLARI BULDUN MU?

Farklılıklardan bazılarını fark etmek kolay olurken, diğerleri zor olacaktır. Resmi inceleyin ve karşılaştığınız tüm farklılıkları not edin. Çalışmalar, bu tür faaliyetlerde bulunmanın beynin konsantrasyon ve hafızadan sorumlu alanlarını uyardığını göstermektedir. Bu nedenle, bu aktiviteleri düzenli olarak uygulamak, konsantrasyonda artış ve daha iyi hafıza tutma ile sonuçlanacaktır. Şu ana kadar kaç fark gördünüz?

ZEKA BULMACASI CEVABI

 

Süre doldu. Zaman sınırı içindeki tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? Tüm farklılıkları tespit edebilen okuyucuları tebrik ederiz. Hâlâ arama yapanlar şimdi aramayı bırakıp aşağıda sunulan çözümlere göz atabilir.

Etiketler: zeka testi, zeka, dahi, IQ testi