Sınavda kopya çeken öğrenciyi 5 saniyede bulanlar dahi! Sadece yüksek IQ sahip olanlar bulabiliyor!

Sınav salonunda kopya çekeni 5 saniye içinde bularak gözlem yeteneğinizi test edin. Sadece dahiler anında fark ediyor kendini test etmek ister misin?

Sınavda kopya çeken öğrenciyi 5 saniyede bulanlar dahi! Sadece yüksek IQ sahip olanlar bulabiliyor!

Ara ve Bul bulmacaları gizli bir nesne içerir ve okuyuculardan görüntüdeki gizli bir nesneyi bulmalarını isteyerek gözlem becerilerini test eder. Bu aktiviteler aynı zamanda eğlenceli ve zorlu. Bu arama ve bulma bulmacalarının cevapları oldukça basittir. Ama işin zor kısmı cevabı bulmak.

Bu tür zorlukları günlük olarak uygulamak, alışılmışın dışında düşünmenize ve sorunlara yaratıcı çözümler bulmanıza yardımcı olur. Ayrıca, dikkatinizi geliştirmenin ve eleştirel düşünme becerilerinizi geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Ayrıca yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önlemeye de yardımcı olur. Bulmaca çözmeyi seviyorsanız, buna bayılacaksınız. Ne için bekliyorsun? Şimdi başlayalım!

Sınavda kopya çeken öğrenciyi 5 saniyede bulanlar dahi! Sadece yüksek IQ sahip olanlar bulabiliyor! - Resim : 1

RESİMDEKİ KOPYA ÇEKEN ÖĞRENCİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde bir muayene odası sahnesine tanık olunuyor. Bir grup öğrenci ödevlerini yazarken görülebilir. Okuyucuya yöneltilen soru basittir. Sınav salonunda kopya çekeni 6 saniyede bulabilir misin? Göreviniz, dolandırıcıyı 6 saniye içinde tespit etmektir.

Bu yüzden gözlerinizi ve zihninizi görüntüye odaklayın ve zaman sınırı içinde onu fark edip edemeyeceğinize bakın. Her şey gönlünce olsun!

KOPYA ÇEKEN ÖĞRENCİYİ TESPİT ETTİN Mİ?

Bu, beyninizin ve gözlerinizin ne kadar keskin olduğunu test eden basit bir meydan okumadır. Kopya çeken öğrenciyi fark ettiniz mi? Acele edin, zaman bitiyor. Çoğunuz şimdiye kadar dolandırıcıyı fark etmiş olabilirsiniz. Kopya çeken öğrenciyi süre içinde tespit edemezseniz, aşağıda verilen çözüme göz atabilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Kopyacı elinde cetvelle görülen öğrencidir, cetvel yazılı cevaplar içerir.

 

Sınavda kopya çeken öğrenciyi 5 saniyede bulanlar dahi! Sadece yüksek IQ sahip olanlar bulabiliyor! - Resim : 3

Etiketler: dahi, zeka, zeka testi, IQ testi