Beşiktaş'a bomba başkan adayı! Efsane isim geri dönüyor!

Beşiktaş, bu akşam evinde konuk ettiği İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Ancak kulüp içinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Aralık ayı başında yapılması beklenen seçimler öncesinde başkan adayları netlik kazanmaya başladı

Beşiktaş'a bomba başkan adayı! Efsane isim geri dönüyor!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde evinde ağırladığı Lugano’ya 3-2 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu sonuçla siyah-beyazlı takım, grupta son sıraya geriledi. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş görevinden ayrıldığını açıkladı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi de olağanüstü kongre kararı alarak istifa etti. Beşiktaş’ta seçim heyecanı başlarken, başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı.

İSTANBULSPOR GALİBİYETİ MORAL VERDİ

Beşiktaş, yaşadığı krizin ardından Süper Lig’de İstanbulspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlı takım, sahadan 2-0 galip ayrılarak ligdeki 4. galibiyetini aldı. Gollerini Rachid Ghezzal ve Cyle Larin’in attığı Beşiktaş’ta takımın başında Burak Yılmaz vardı. Tecrübeli futbolcu, Şenol Güneş’in istifasından sonra takım arkadaşlarını motive etmeye çalıştı.

Beşiktaş’ta galibiyet sevinci yaşanırken, kulübün geleceği ise belirsizliğini koruyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin seçimde aday olup olmayacağı henüz netleşmedi. Gazeteci Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre; Başkan Çebi’nin ailesinde iki kişi sağlık problemleriyle mücadele ediyor ve bu durum Çebi’nin kararını etkiliyor.

BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLUYOR

Beşiktaş’ta olağanüstü kongre kararı alınmasının ardından başkan adayları da belli olmaya başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin seçime girmemesi durumunda Emre Kocadağ, Tevfik Yamantürk ve Hasan Arat’ın adaylıklarını açıklamaları bekleniyor.

Emre Kocadağ, Beşiktaş’ta futbol şube sorumlusu olarak görev yapıyordu. Kocadağ, Şenol Güneş’in istifasının ardından yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ın geleceği için elimden geleni yapacağım” dedi.

Tevfik Yamantürk, Beşiktaş’ta divan kurulu başkanı olarak görev yapıyordu. Yamantürk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ın menfaatleri için aday olmaya hazırım” dedi.

Hasan Arat, Beşiktaş’ta eski yönetici olarak görev yapmıştı. Arat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Beşiktaş’ın olağanüstü seçim kararı hayırlı olsun. Çıktığımız yol artık tüm Beşiktaşlıların yoludur” dedi.

YILDIRIM DEMİRÖREN SÜRPRİZ YAPABİLİR

Beşiktaş’ta seçimde sürpriz bir ismin de aday olabileceği konuşuluyor. Eski başkan Yıldırım Demirören’in seçimde aday olacağı iddia ediliyor. Demirören, 2004-2012 yılları arasında Beşiktaş’ta başkanlık yapmış ve siyah-beyazlı takımı 2008-2009 sezonunda şampiyon yapmıştı. Demirören, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına seçilmiş ve 2019 yılında istifa etmişti.

Demirören’in, seçimde aday olmak için kurmaylarıyla görüştüğü ve yakın çevresine de adaylığa sıcak baktığını söylediği öğrenildi. Demirören’in, kısa süre içinde kesin kararını açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş’ta yaşanan kötü gidişatın ardından olağanüstü kongre kararı alındı. Siyah-beyazlı kulübün geleceği ise belirsizliğini koruyor. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin seçimde aday olup olmayacağı henüz belli değil. Çebi’nin yerine Emre Kocadağ, Tevfik Yamantürk ve Hasan Arat aday olabilir. Eski başkan Yıldırım Demirören’in de seçimde sürpriz yapabileceği konuşuluyor. Beşiktaş’ta seçim heyecanı yaşanırken, siyah-beyazlı taraftarlar da kulübün geleceği için endişeli

Etiketler: beşiktaş