Benim Güzel Ailem 11. Bölüm 2. Fragmanı: Ferdi’nin Tehlikeli Planı Ne?

TRT 1’in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem’in 11. bölümünün ikinci fragmanı 1 adresinde yayınlandı. Fragmanda, Ferdi’nin Kenan’ı ortadan kaldırmak için yaptığı tehlikeli plan ortaya çıkıyor. Leyla ise Kenan’ın hayatını kurtarmak için harekete geçiyor. Dizinin 11. bölümü 13 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekrana gelecek.

Sitene Ekle

Benim Güzel Ailem, TRT 1’in yeni sezon dizilerinden biri olarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Dizinin başrollerinde Erdal Özyağcılar, Melis Babadağ, Nergis Kumbasar, Seray Gözler, Onur Buldu ve Aycan Koptur gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi, birbirinden farklı karakterlere sahip bir ailenin komik ve duygusal hikayesini anlatıyor.

Benim Güzel Ailem dizisinin konusu şöyle: Birbirine zıt karakterleriyle tanınan iki aile, kızlarının evliliğiyle bir araya gelir. Ancak bu evlilik, hiç de bekledikleri gibi olmaz. Kızları Deniz ve damatları Kaan, evliliklerinden vazgeçerler. Bu durum, iki aileyi de şaşkına çevirir. Deniz ve Kaan’ın ayrılmasını kabullenemeyen aileler, onları yeniden bir araya getirmek için çeşitli planlar yaparlar. Bu planlar sırasında ise hem komik hem de dramatik olaylar yaşanır.

BENİM GÜZEL AİLEM 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI NELER ANLATIYOR?

Benim Güzel Ailem dizisinin 11. bölümünün ikinci fragmanı 1 adresinde yayınlandı. Fragmanda, Ferdi’nin Kenan’ı ortadan kaldırmak için yaptığı tehlikeli plan ortaya çıkıyor. Ferdi, Kenan’ın arabasına bir bomba yerleştiriyor ve onu öldürmeye çalışıyor. Leyla ise Kenan’ın hayatını kurtarmak için harekete geçiyor. Leyla ve Kenan arasında duygusal anlar yaşanırken, Ferdi’nin planının sonucu merakla bekleniyor.

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Benim Güzel Ailem dizisinin 11. bölümü 13 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekrana gelecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Ali Alper Erze yazıyor.

  • Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimler? Benim Güzel Ailem dizisinin başrollerinde Erdal Özyağcılar, Melis Babadağ, Nergis Kumbasar, Seray Gözler, Onur Buldu ve Aycan Koptur yer alıyor.
  • Benim Güzel Ailem dizisi konusu nedir? Benim Güzel Ailem dizisi, birbirine zıt karakterleriyle tanınan iki ailenin, kızlarının evliliğiyle bir araya gelmesi ve yaşadıkları komik ve duygusal olayları anlatıyor.
  • Benim Güzel Ailem dizisi fragmanları nereden izlenebilir? Benim Güzel Ailem dizisinin fragmanları medyahaber.com'dan izlenebilir.