Ben Bu Cihana Sığmaz'ım başrolü Oktay Kaynarca'dan gelen flaş ayrılık açıklaması herkesi şoke etti!

atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmaz'ım başrolü Oktay Kaynarca'dan gelen flaş ayrılık açıklaması herkesi şoke etti!. Kaynarca ayrılık haberini sosyal medya hesabı Instagram''dan duyurdu.

Ben Bu Cihana Sığmaz'ım başrolü Oktay Kaynarca'dan gelen flaş ayrılık açıklaması herkesi şoke etti!

atv'de yayınlana BBCS'da Cezayir Türk karakterine hayat veren Oktay Kaynarca “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin sezon finali sonrası Bodrum’a gitti.

SÜRPRİZ AYRILIK KARARI

Bir süre dinlenecek olan ünlü aktör önemli bir karar aldı ve Güzel Adamlar Medya adlı yapım şirketindeki ortaklarıyla yollarını ayırdığını şu sözlerle duyurdu:

 

“Ailelerine ailem gibi gördüğüm değerli arkadaşlarım Seyfi Şahin ve Onur Tan ile ortaklık yolculuğumuzu sonlandırmanın hepimiz için dostlukla ve kardeşlikle daha iyi bir yolculuk olacağına karar verdik. Dostluğunuz her daim baki kalacaktır… Bizler hep güzel adamlar olarak kalacağız…”

Ben Bu Cihana Sığmaz'ım başrolü Oktay Kaynarca'dan gelen flaş ayrılık açıklaması herkesi şoke etti! - Resim : 2

Onur Tan da Oktay Kaynarca’yla siyah beyaz bir pozunu yayınlayıp uzun bir veda notu ekledi:

“Şurada çok uzun yıllar var… Büyük dostluk, kardeşlik, iki kişi görseniz de kocaman bir aile var… Günlerdir gelen telefon mesajlara basın açıklamamdır, Oktay beyin benim cümlelerime katılımı henüz onaylanmamıştır. Her dostlukta, her ailede anne babanız abi abla kardeşiniz arasında olabilecek anlaşmazlıklar, tuhaf boyutlara da varsa, neticede aile var olmak zorundadır…

 Ben Bu Cihana Sığmaz'ım başrolü Oktay Kaynarca'dan gelen flaş ayrılık açıklaması herkesi şoke etti! - Resim : 3

“Çünkü ailede olduğu gibi Oktay bey de benim için seçim olmaktan çıkmış, hayatımın acı tatlı zor ya da keyifli yıllarımın aile ortağıdır…. Netice itibarı ile bu yıl başladığımızve beraber bir bir dünya yarattığımız “Ben Bu Cihana Sığmazam” projesinden kendi isteğim ve rızam ile çekilmek isterken yaşanan aile içi tartışmalardan çıkan ve doğruluğu ispatlanmayan dedikodulardan uzak durmak istiyorum…

Bu ayrılığımız proje ayrılığıdır ve değerli ortağımız Seyfi Şahin beyin de rıza onay ve büyük çabalarıyla tartışmamız neticelenmiştir… tüm bu çirkin dedikodulardan uzakta BBCS projesi benim de çocuğum olması, oktay beyin inanılmaz çaba ve yorgunluklarının hakedişi olarak, projenin yine birincilikle yoluna devam etmesi en büyük arzum ve dileğimdir… saygılarımla çok teşekkür ederim.”