Ben Bu cihana Sığmazam dizisinin Cafer'i Ahmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Cafer'i kim oynuyor? Ahmet Yıldırım mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

ATV ekranlarında yeni başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cafer karakterini canlandıran Ahmet Yıldırım’ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte Ahmet Yıldırım’ın biyografisi ve rol aldığı yapımlar… Ben Bu cihana Sığmazam dizisinin Cafer'i Ahmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Cafer'i kim oynuyor? Cafer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ben Bu cihana Sığmazam dizisinin Cafer'i Ahmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Cafer'i kim oynuyor? Ahmet Yıldırım mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, 20 Eylül 2022 tarihinde ATV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Aksiyon ve dram türündeki dizide, eski bir istihbaratçı ve mafya babası olan Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca) hayatı anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birçok tanınmış isim yer alıyor. Bunlardan biri de Cafer karakterini canlandıran Ahmet Yıldırım. Peki, Ahmet Yıldırım kimdir? Ahmet Yıldırım kaç yaşında? Ahmet Yıldırım hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Ben Bu cihana Sığmazam dizisinin Cafer'i Ahmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Cafer'i kim oynuyor? Ahmet Yıldırım mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Ahmet Yıldırım kimdir?

Ahmet Yıldırım, 1992 yılında dünyaya geldi. 2022 yılı itibariyle 30 yaşındadır. İlk kez 2008 yılında Arka Sokaklar dizisinde kamera karşısına geçti. 2011 yılında ise Pis Yedili dizisinde rol aldı. 2012 yılında Sen Kimsin filminde ve Suskunlar dizisinde yer aldı. 2013 yılında Galip Derviş dizisinde oynadı. 2015 yılında ise Kara Ekmek, Hannas: Karanlıkta Saklanan ve Mandıra Filozofu İstanbul gibi yapımlarda rol aldı. 2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisinde başrol oynadı. 2019 yılında Afili Aşk, Kadın ve Elimi Bırakma gibi dizilerde yer aldı. 2021 yılında ise Baş Belası, Baht Oyunu ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda rol aldı. 2022 yılında ise Hakim, Duy Beni, Karanlık Madde ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi dizilerde oynadı.

Ben Bu cihana Sığmazam dizisinin Cafer'i Ahmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Cafer'i kim oynuyor? Ahmet Yıldırım mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Cafer karakteri nasıl biri?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cafer karakterini canlandıran Ahmet Yıldırım, Cezayir Türk’ün arkadaşı olan Kurban Baba’nın (Ali Seçkiner Alıcı) oğullarından biridir. Azamet, Azade, Şamil ve Canberk’in kardeşidir. Dizide, Cezayir Türk’ün yanında yer alarak ona yardım eden bir karakter olarak görülüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, her salı akşamı saat 20:00’de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin tüm bölümlerini atv.com.tr adresinden de izleyebilirsiniz.