Ben Bu Cihana Sığmazam 36.bölüm fragmanı nefes kesti

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni sezonuyla 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin 36.Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı ve heyecan yarattı. Fragmanda, Cezayir'in masadaki yeni üyelerle karşılaşması, çatışma sahneleri ve Leyla’nın hayali gibi konular öne çıkıyor.

Sitene Ekle

Ben Bu Cihana Sığmazam, Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan’ın başrollerini paylaştığı, aksiyon ve dram türündeki bir dizidir. Dizi, Cezayir adlı bir mafya liderinin hayatını, ailesini, dostlarını ve düşmanlarını konu alıyor. Dizinin ilk sezonu 35 bölüm sürdü ve büyük ilgi gördü. Dizinin yeni sezonu ise 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de ATV’de başlayacak.

 

LEYLA’NIN HAYALİ

Fragmanda, Leyla’nın yıllardır kurduğu hayalini Cezayir’e söylediği anlar da yer alıyor. Leyla, Cezayir ile birlikte İstanbul’a dönmek istediğini söylüyor. Cezayir, geçen tüm zor zamanlara rağmen yanında duran Leyla’nın hayalini gerçekleştirmeye karar veriyor.

  • Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlayacak?

    • Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni sezonu 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de ATV’de başlayacak.
  • Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncuları kimler?

    • Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncuları arasında Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Cem Uçan, Burak Sergen, Erkan Bektaş, Seray Kaya, Hüseyin Avni Danyal, Ceren Benderlioğlu, Burak Tamdoğan, Ece Uslu, Cemre Melis Çınar, Ali Sürmeli, Şebnem Dilligil gibi isimler bulunuyor.
  • Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu nedir?

    • Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, Cezayir adlı bir mafya liderinin hayatını, ailesini, dostlarını ve düşmanlarını konu alıyor. Dizi, aksiyon ve dram türünde bir yapımdır.