Behzat Ç. ve ekibi geri dönüyor: Çekiç ve Gül 2. sezon fragmanı yayınlandı

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı, polisiye severlerin beğeniyle izlediği dizisi Çekiç ve Gül’ün ikinci sezonu için ilk görüntüler yayınlandı. BluTV’nin resmi YouTube kanalında paylaşılan fragmanda, Behzat Ç. ve ekibinin karşılaştığı yeni olaylar ve zorluklar gösteriliyor. Dizinin yeni sezonu 24 Eylül’de BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

Sitene Ekle

BluTV’nin sevilen dizisi Çekiç ve Gül’ün yeni sezonu için heyecanlı bir fragman paylaşıldı. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Behzat Ç. ve ekibinin yeni maceralarına tanık olacağımız dizinin 2. sezonu 24 Eylül’de başlıyor.

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı, sevilen polisiye dizisi Behzat Ç.'nin devam hikayesi olan Çekiç ve Gül’ün ikinci sezonunun ilk görüntüleri izleyiciyle buluştu. BluTV’nin resmi YouTube kanalında yayınlanan fragmanda, Behzat Ç. ve ekibinin yeni maceraları gözler önüne seriliyor. Dizinin ikinci sezonu 24 Eylül’de BluTV’de başlayacak.

Fragmanda, Behzat Ç.'nin eski düşmanı Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) hapisten çıkması ve intikam peşinde koşması dikkat çekiyor. Behzat Ç. ve ekibi ise hem Ercüment’in hem de başka suçluların peşine düşüyor. Dizide, Behzat Ç.'nin kızı Berna’nın (Ayça Eren) ölümünden sonra yaşadığı travma ve yeni aşkı Gül (Canan Ergüder) ile ilişkisi de izleyicilerin merakını uyandırıyor.

Çekiç ve Gül, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamış ve polisiye severlerin ilgisini çekmişti. Dizinin ikinci sezonu da heyecan, aksiyon ve dram dolu sahnelerle dolu olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor. Senaryosunu ise Emrah Serbes, Ercan Mehmet Erdem ve Funda Alp yazıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Ege Aydan, Hakan Hatipoğlu, Seda Bakan, Ayça Varlıer, Hare Sürel gibi isimler yer alıyor.