Başvuranların Hesaplarında Anında 10.000 TL Nakit Gönderilecek! Üç Bankadan Anında Kredi Ödemesi!

Acil nakit ihtiyacı çekenlere bankalardan 0 faizli düşük nakit avans ve uygun faizli ihtiyaç kredileri sunuluyor. En uygun oranlarla kredi kullanmak isteyenler için 3 bankadan fırsat üstüne fırsat duyuruldu! Kredinizi anında alabilirsiniz.

Başvuranların Hesaplarında Anında 10.000 TL Nakit Gönderilecek! Üç Bankadan Anında Kredi Ödemesi!

Enflasyonda yaşanan artış sonrasında gelen hayat pahalılığı vatandaşların nakit ihtiyaçlarının artmasına neden oldu. Artan hayat pahalılığı sonrasında nakit sıkıntısını çözmek isteyen vatandaşlar ise bankaların uygun ihtiyaç kredilerini araştırmaya başladılar. Avantajlı faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile kredi veren Halkbank, TEB ve Aktif Bank ise vatandaşların nakit ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. 3 aya kadar erteleme seçenekleri, düşük faiz ve uygun geri ödeme planları ile cazip oranlar duyuruldu.

Halkbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan acil nakit sıkıntısı çekenlere 10.000 TL’ye kadar kredi avantajları duyuruldu. 36 aya kadar vade seçenekleri ile kullandırılacak kredi kapsamında vatandaşların rahat bir ödeme planıyla geri ödemelerini yapmaları sağlanacak. 1.000 TL’den 10.000 TL’ye kadar kullandırılacak kredi kapsamında yüzde 1,89’dan başlayan faiz oranları uygulanacak. 10 bin lira kredinin aylık taksit ödemesi ise 415 TL olarak hesaplandı.

CEPTETEB 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Başvuranların Hesaplarında Anında 10.000 TL Nakit Gönderilecek! Üç Bankadan Anında Kredi Ödemesi! - Resim : 1

TEB’in dijital bankacılık hizmetlerini sunduğu CEPTETEP aracılığıyla vatandaşların nakit sorunları çözüme kavuşturuluyor. Yüzde 1,95’ten başlayan faiz oranları ile 3 aya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu. CEPTETEP Hoş Geldin Faizli Kredi kapsamında, 10.000 TL kredi için 12 ay vadede aylık 971 TL taksit fırsatı ile geri ödemeler yapılabilecek. 1.000 TL’den 150.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisinden yararlanma fırsatı sağlanacak.

N Kolay Faizsiz İhtiyaç Kredisi

Aktif Bank N Kolay Kolay Nakit kampanyası kapsamında, 30 gün boyunca sıfır faiz oranları ile 1.000 TL kredi veriliyor. 30 gün boyunca hiçbir masraf ve faiz ödemeden vatandaşların acil nakit ihtiyaçları çözülecek. Daha yüksek miktarda kredi kullanmak isteyenler ise 50.000 TL’ye kadar krediden, 36 ay vadede vatandaşların yararlanmaları sağlanacak. Hızlı kredi başvurusu ile anında ihtiyaç kredisi desteği sağlanabiliyor.