Bakan Kurum, dar ve orta gelirli ailelere seslendi: Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi, 81 ilde hizmete sunulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir temel töreni atma etkinliğinde önemli noktalara değindi. Bakan Kurum, dar ve orta gelirli ailelere kastederek, yakın zamanda 81 ili kapsayan mega bir projenin duyurulacağını bildirdi. İşte Bakan Kurum’un açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Bakan Kurum, dar ve orta gelirli ailelere seslendi: Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi, 81 ilde hizmete sunulacak!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde düzenlenen bir temel atma törenine katılım sağlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, önemli açıklamalarda bulunarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeli bir haber duyuracağını belirtti.

ANKARA’DA TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI!

Geçtiğimiz yıl istinat duvarı çöken ve bu sebep ile de yılan Açelya Apartmanı’nın bulunduğu bölgeye yeni bir konut projesi yapılacağı daha önceden duyurulmuştu. Yapılan duyurulara ve planlara istinaden, ilgili bölgede hizmete sunulacak konut projesine ilişkin ilk adım atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Açelya Apartmanı’nın bulunduğu bölgede başlatılacak olan konut projesinin temelleri atıldı. Temel atma törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve hak sahibi olan diğer vatandaşlar katılım sağladı.

“91 BİN KONUT TESLİM EDİLDİ!”

Bakan Kurum, dar ve orta gelirli ailelere seslendi: Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi, 81 ilde hizmete sunulacak! - Resim : 1

Temel atma töreni esnasında konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, önemli noktalara değindi. Bakan Kurum, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sosyal konutlardan kentsel dönüşüme, ekolojik koridorlardan millet bahçelerine birçok alanda çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Ankara ilini Türkiye’nin güçlü başkenti yapmak ve dünya başkentleri arasında en üst sıralara taşımak adına mega projelerimizi bir bir hayat geçiriyoruz. Bu kapsamda bu güne kadar başkentimizde 91 bin konutu vatandaşlarımıza teslim ettik.”

“ÖNÜMÜZDEKİ AY MÜJDEYİ VERECEK!”

Temel atma töreni kapsamında açıklamalar yapmaya devam eden Bakan Kurum, önümüzdeki ay büyük bir müjdenin verileceğini bildirdi. Kurum, şu ifadeleri kullandı: “Yeni sosyal konut projelerimiz, önümüzdeki ay itibari ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği büyük bir müjde ile duyurulacak. Bizler, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini, 81 ilimizde başlatacağız.”