ATV'de Safir Dizisini Canlı İzle ve Son Bölümü Tek Parça Full İzle! Youtube'den Safir dizisi 1. bölümü izle! ATV’nin yeni dizisi Safir ilk bölümü FULL İZLE

Heyecanla beklenen ATV'nin yeni dizisi Safir, bu akşam 1. bölümüyle ekrana geliyor. Safir'in ilk bölümünde sizi nelerin beklediğini öğrenmek için sabırsızlanıyor musunuz? Dizi severler için Safir 1. Bölüm'ün tamamını tek parça ve full olarak izlemek artık mümkün. İşte Safir 1. Bölüm TEK PARÇA FULL İZLE linki, kaçırmamanız gereken bir başlangıç

ATV'de Safir Dizisini Canlı İzle ve Son Bölümü Tek Parça Full İzle! Youtube'den Safir dizisi 1. bölümü izle! ATV’nin yeni dizisi Safir ilk bölümü FULL İZLE

Safir dizisi 1. bölümü, ATV’nin resmi internet sitesinde ve YouTube kanalında ücretsiz olarak izlenebilir. Ayrıca Safir dizisi 1. bölümü, ATV’nin mobil uygulamasında ve dijital platformu BluTV’de de yer alıyor. Safir izleme linkleri haberimizde.

Safir dizisini ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Safir dizisini YOUTUBE'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Safir dizisini BLU TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Safir dizisini CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Safir dizisinin ilk bölümünde neler oldu?

Safir dizisinin ilk bölümünde, Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle bir araya gelirler. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Ateş, dedesi Ömer’in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem’in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir.

Yaman abisinin dönüşüyle sevgilisi Feraye’nin doğum gününde ona sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi umut dolu genç ve güzel bir kızdır. Babası Muhsin uzun yıllardır Gülsoyların yanında çalışmaktadır. Yaman ile çocukluklarından beri herkesten saklı ilk aşklarını yaşıyorlardır. Yaman daha küçük bir çocukken annesi Gülfem’den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye’ye evlenme teklifi emiştir.

Feraye ve Yaman her şeyi göze alarak büyük aşklarını itiraf edip evlenmek için gün sayarken yaşanan bir trajedi bütün dengeleri bozar. Feraye’nin doğum günü gecesinde Yaman’ın kardeşi Okan’la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek herkesin hayatını alt üst eder. Feraye ve Yaman aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarıyla dolu tehlikeli yollarda kaybolmak üzere kalırlar.

Ateş ise sevdiği herkesi ve ailesini korumak için aldığı radikal kararlarla hem yeni düşmanlar kazanacak hem de kardeşlerini karşısına alacaktır…

Haber için sorular ve cevaplar:

Safir dizisi . bölümü nerede izlenir?

Safir dizisi 1. bölümü, ATV’nin resmi internet sitesinde, YouTube kanalında, mobil uygulamasında ve BluTV’de izlenebilir.

Safir dizisi ilk bölümünde neler oldu?

Safir dizisi ilk bölümünde, Ateş’in Amerika’dan dönüşü, Yaman’ın Feraye’ye evlenme teklifi, Okan’ın başına gelen kaza ve Ateş’in aldığı kararlar gibi olaylar oldu.

Safir dizisi başrol oyuncuları kimlerdir?

Safir dizisi oyuncuları İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık ve Efe Taşdelen’dir.