Ateş Kuşları son bölüm tek parça Youtube'den izle! Ateş Kuşları 22. son bölümü Puhu TV ve atv'den FULL İZLE

ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Ateş Kuşları, 8 Eylül Cuma akşamı yeni sezonunun 22. bölümüyle izleyicileri heyecanla karşıladı. Dizinin takipçileri, bu yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor ve Ateş Kuşları 22. bölüm izle, Ateş Kuşları yeni sezon 22. bölüm HD izle gibi aramalarla diziye olan ilgilerini dile getiriyor. Heyecanla beklenen bu yeni bölümün detaylarını ve TEK PARÇA FULL İZLE linkini haberimizde bulabilirsiniz

Ateş Kuşları son bölüm tek parça Youtube'den izle! Ateş Kuşları 22. son bölümü Puhu TV ve atv'den FULL İZLE

Ateş Kuşları dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü olan 22. bölümde Gülayşe ve Barbaros'un düğününe bomba gibi bir gelişme damga vurdu. Gülayşe, Kara ile evlenmek üzereyken Barbaros salona girerek nikahı engelledi. Ateş Kuşları ise Gülayşe'ye yaptıkları yalanların bedelini ödemeye başladı.

Atv'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, yeni sezonuyla ekrana geldi. Dizinin başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı ve Emir Çubukçu yer alıyor. Ateş Kuşları'nın 22. bölümünde Gülayşe ve Barbaros'un düğününe şok bir gelişme damga vurdu. Gülayşe, Kara ile evlenmek üzereyken Barbaros salona girerek nikahı engelledi. Ateş Kuşları ise Gülayşe'ye yaptıkları yalanların bedelini ödemeye başladı.

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMÜ ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMÜ PUHU TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMÜ YOUTUBE'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Ateş Kuşları'nın 22. bölümünde yaşananlar şöyle oldu:

### BARBAROS SALONA DALDI!

Barbaros konağa yetiştiğinde onu durdurmak isteyenlere karşı koydu. Kara'yla yumruk yumruğa gelen Barbaros'u kimse durduramadı. Gülayşe'nin Kara'nın koluna girip 'hadi evlenelim' demesi dikkat çeken anlardan oldu. Mercan ve Ali'nin nikah sırasında konağın önünde kalması bu evliliğe karşılar mı? sorusunu akla getirdi. Gülayşe'ye nikah masasında 'Kara Polat'ı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?' sorusu soruldu. Barbaros, Gülayşe'ye kalk o masadan dedi. Tam 'evet' yanıtı vermişken salona Barbaros'un girip 'hayır' demesi herkesi şaşırttı.

### GÜLAYŞE VE KARA EVLENİYOR MU?
Gülayşe ve Kara evleniyor. Peki Gülayşe Barbaros aşkı gerçekten bitti mi? Gülayşe aşkını gömüp Kara'ya intikam için mi evet dedi, yoksa işin içinde başka bir şey mi var?

### BARBAROS BU VİCDAN AZABI İLE NE YAPACAK?
Barbaros nikah masasında terk ettiği Gülayşe'yi kazadan kurtardı. Ölüm döşeğindeki babasının başındaki Gülayşe şimdi yapayalnızdır. Nizam'a bir şey olursa dengeler nasıl değişecek?

ATEŞ KUŞLARI DARMADAĞIN!
Ateş kuşları Gülayşe'ye söyledikleri yalanların ortaya çıkmasıyla darmadağın oldular[^3^][3]. Ve Gülayşe onu ziyaret etmek istediklerinde hastaneden içeri girmelerine dahi izin vermedi. Ateş Kuşları kendilerini Gülayşe'ye affettirebilecek mi?

KÜÇÜK KARA NELER ÇEKTİ?
Kara'nın bir zamanlar kardeşleri olan Ateş Kuşları'na bu derece öfke duymasına sebep olacak kadar ne yaşamıştır geçmişte? Peki tam şimdi ortaya çıkmasının sebebi ne?

## Seo Başlıkları
- Ateş Kuşları 22. Bölüm izle
- Ateş Kuşları son bölüm izle
- Ateş Kuşları yeni sezon izle
- Ateş Kuşları Gülayşe ve Barbaros düğünü
- Ateş Kuşları Gülayşe ve Kara evliliği