Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar Kadir Korkmaz karakterini kim oynuyor? Hasan Deniz Yaran kim, nereli, kaç yaşında?

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar bomba gibi bir sezonla geri dönüyor. 18. sezonu yayınlanacak olan Arka sokaklar dizisine yeni birçok önemli oyuncu dahil oluyor. Bu sezon adından söz ettirecek isimlerden biri de Hasan Denizyaran ! Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz Hasan Denizyaran kimdir? Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz karakterini kim oynuyor? Hasan Denizyaran kimdir, nereli, kaç yaşında? Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz Instagram adresi ne?

Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar Kadir Korkmaz karakterini kim oynuyor? Hasan Deniz Yaran kim, nereli, kaç yaşında?

Arka Sokaklar dizisine 2023 yılında katılan Hasan Denizyaran , Komiser Kadir Korkmaz rolüyle izleyicilerin ilgisini çekiyor. Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz karakterini kim oynuyor? Hasan Denizyaran kim, nereli, kaç yaşında?

Arka Sokaklar, 1 Eylül 2023 tarihinde yeni sezonuyla ekranlara döndü. Dizinin kadrosuna katılan yeni isimlerden biri de Hasan Denizyaran oldu. Denizyaran, dizide Rıza Baba’nın ekibine katılan genç ve başarılı bir polis olan Komiser Kadir Korkmaz’ı canlandırıyor.

 Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar Kadir Korkmaz karakterini kim oynuyor? Hasan Deniz Yaran kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

Hasan Denizyaran kimdir, kaç yaşında, nereli?

Hasan Denizyaran, model, dizi ve sinema oyuncusudur. 26 Mayıs 1993 tarihinde İzmir’de doğmuş, 29 yaşındadır.

Hasan Denizyaran’ın eşi kimdir, evli mi?

Hasan Denizyaran’ın eşi yoktur, evli değildir.

Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar Kadir Korkmaz karakterini kim oynuyor? Hasan Deniz Yaran kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

Hasan Denizyaran hangi dizilerde oynadı, hangi karakterleri canlandırdı?

Hasan Denizyaran, Elif (Akın), Sungurlar (Onbaşı Ahmet), Hayat Sevince Güzel (Erkan Yıldız), Afili Aşk (Uğur), Yalnız Kurt (Altay Kurdoğlu / Yiğit Yıldırım), Arka Sokaklar (Komiser Kadir Korkmaz) gibi dizilerde oynadı.

Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar Kadir Korkmaz karakterini kim oynuyor? Hasan Deniz Yaran kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 3

Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz kimdir?

Hasan Denizyaran, 26 Mayıs 1993 yılında İzmir’de doğdu. Babası tekstil ve konfeksiyoncu, annesi ev hanımıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de bitirdi. Gençlik yıllarında basketbol oynadı3. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.

Hasan Denizyaran, oyunculuk kariyerine 2014 yılında Elif dizisinde Akın rolüyle başladı. Daha sonra Sungurlar, Hayat Sevince Güzel, Afili Aşk gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak yer aldı. 2017 yılında 4N1K filminde Ali Tekelioğlu karakterini canlandırarak başrol oyuncusu oldu. Aynı yıl Exxen platformunda yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde Pamir rolünü üstlendi.

Hasan Denizyaran, 2022 yılında ATV’nin sevilen dizisi Yalnız Kurt’ta Altay Kurdoğlu / Yiğit Yıldırım karakterine hayat verdi. Bu rolüyle büyük beğeni topladı ve adını duyurdu. 2023 yılında ise Kanal D’nin uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar’a Komiser Kadir Korkmaz olarak dahil oldu. Bu rolüyle de izleyicilerin sevgisini kazandı.

Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar Kadir Korkmaz karakterini kim oynuyor? Hasan Deniz Yaran kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 4

Hasan Denizyaran, aynı zamanda bir modeldir. Best Model yarışmasına katılmıştır. Sinema filmlerinde de rol almıştır. 2019 yılında Kim Daha Mutlu? filminde Sinan karakterini oynamıştır. 2023 yılında ise Demir Kadın: Neslican filminde Mehmet Ali karakterini canlandırmıştır.

Hasan Denizyaran, 1.88 metre boyunda, 90 kilo ve ikizler burcudur23. Günümüz itibariyle yaşı 29 yaşındadır ve bekardır3.

 

Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz Instagram adresi ne?

Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz instagram adresi: @hasandenizyaran