Arka Sokaklar Avukat Başak kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Avukat Başak karakterini kim oynuyor? Perihan Ünlücan kim, nereli, kaç yaşında?

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar bomba gibi bir sezonla geri dönüyor. 18. sezonu yayınlanacak olan Arka sokaklar dizisine yeni birçok önemli oyuncu dahil oluyor. Bu sezon adından söz ettirecek isimlerden biri de Perihan Ünlücan! Arka Sokaklar Avukat Başak'ı Perihan Ünlücan kimdir? Arka Sokaklar Avukat Başak karakterini kim oynuyor? Perihan Ünlücan kimdir, nereli, kaç yaşında? Arka Sokaklar Avukat Başak'ı Instagram adresi ne?

Arka Sokaklar Avukat Başak kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Avukat Başak karakterini kim oynuyor? Perihan Ünlücan kim, nereli, kaç yaşında?

Arka Sokaklar dizisinde Engin Komiser’in avukat sevgilisi Başak karakterini canlandıran Perihan Ünlücan, 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu olan oyuncu, reklam filmleri ve dizilerde rol aldı. 2014 yılında evlendiği Tolga Erener’den 2018 yılında boşandı. Arka Sokaklar Avukat Başak kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Avukat Başak karakterini kim oynuyor? Perihan Ünlücan kim, nereli, kaç yaşında?

Kanal D’nin uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonunda kadrosuna bir yıldız daha ekledi. Perihan Ünlücan, dizide Avukat Başak olarak izleyiciyle buluşuyor. Başak, emniyette bir olayı çözmek için gelen ve Engin Komiser ile yakınlaşan kötü niyetli bir karakter olarak dikkat çekecek.

Arka Sokaklar Avukat Başak kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Avukat Başak karakterini kim oynuyor? Perihan Ünlücan kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

 

 

Perihan Ünlücan’ın hayat hikayesi

Perihan Ünlücan, 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu oldu. Reklam filmleri ve dizilerde rol aldı. 2014 yılında evlendiği Tolga Erener’den 2018 yılında boşandı.

Arka Sokaklar Avukat Başak kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Avukat Başak karakterini kim oynuyor? Perihan Ünlücan kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

Perihan Ünlücan hangi dizilerde oynadı?

Perihan Ünlücan, Kış Masalı, Keskin Bıçak, Karadayı, Polis Akademisi Alaturka, Hatırla Gönül, Kırlangıç Fırtınası ve Cingöz Recai gibi dizi ve filmlerde oynadı.

Arka Sokaklar’ın yeni transferi Perihan Ünlücan kimdir?

Arka Sokaklar Avukat Başak kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Avukat Başak karakterini kim oynuyor? Perihan Ünlücan kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 3

Arka Sokaklar’ın yeni transferi Perihan Ünlücan, Engin Komiser’in avukat sevgilisi Başak karakterini canlandırıyor.

Perihan Ünlücan, 28 Şubat 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Fizik Bölümü’nde okurken oyunculuğa ilgi duydu. Oyuncu Gül Oğuz’un desteğiyle oyunculuk kariyerine başladı. İlk olarak reklam filmlerinde rol alan Ünlücan, daha sonra Kış Masalı, Keskin Bıçak, Karadayı, Polis Akademisi Alaturka, Hatırla Gönül, Kırlangıç Fırtınası ve Cingöz Recai gibi dizi ve filmlerde oynadı.

Arka Sokaklar Avukat Başak kimdir, gerçek adı ne? Arka Sokaklar'da Avukat Başak karakterini kim oynuyor? Perihan Ünlücan kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 4

Ünlücan, 2014 yılında Sertap Erener’in kuzeni olan Tolga Erener ile evlendi. Ancak çift, 2018 yılında boşandı. Şu anda evli olmayan ve sevgilisi olmadığı düşünülen oyuncu, sosyal medyada hayatından kesitler paylaşıyor ve takipçileriyle iletişim kuruyor.

Perihan Ünlücan’ın Instagram hesabı: @perihanunlucan