Yalı Çapkını dizisinin fragmanı, kadınları ayağa kaldırdı! “Kadın, ancak bu kadar küçük düşürülebilirdi!”

Gerçek bir hikayeden uyarlanmış olan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, yeni bölüm fragmanı ile büyük tepki çekti. İşte dizinin yeni fragmanının ayrıntıları…

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Son dönemlerde gerçek hikayeden TV ekranlarına uyarlanan dizilerin büyük bir popülerliğe kavuşmuş olması, kanal yönetimlerinin de yeni projeler için ilgili klasmanda değerlendirilen içeriklere yönelmelerine sebep oldu. Bu noktada ise son dönemlerin en popüler isimlerinden olan ve gerçek hikayelerden esinlenerek kitaplar kaleme alan Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserleri, rakiplerine karşı bir adım öne çıkmayı başardı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezonda final yapan “Kırmızı Oda” isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken Gülseren Budayıcıoğlu, hasta hikayelerinden etkilenerek bu eseri kaleme almış ve TV ekranlarına uyarlanmasına izin vermişti. Sonrasında TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı ve Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Camdaki Kız isimli projeler ile adından söz ettiren Budayıcıoğlu, şu sıralar Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını isimli proje ile özellikle sosyal medya kullanıcılarının büyük dikkatini çekmeyi başardı.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden Star TV ekranlarına uyarlanan Yalı Çapkını dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile izleyicilerin dikkatlerini çekerek yayına girdiği ilk günden bu yana reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı. Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümü öncesinde tanıtım videosu seyircisinin beğenisine sunulan dizi, bu kez izleyicilerden tepki gördü.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN YENİ TANITIM VİDEOSU YAYINLANDI!

Başrollerini genç oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, geçtiğimiz hafta sürpriz final sahnesi ile sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden birisi oldu. Suna’nın Ferit’i öptüğü sahne ile herkes şaşkına dönerken yeni bölüm fragmanı hayrete düşürdü.

Yeni bölüm fragmanında Suna’nın Ferit’i öptüğüne şahitlik eden Seyran ablasından hesap sorduğu görülürken sert baba Kazım’ın da bu konuşmaları duyduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Suna’yı hemen evlendirme kararı alan Kazım, eve görücüleri getirdi. Ablası için Ferit’ten yardım isteyen Seyran’ın ise şoke eden bir teklif ile karşı karşıya kaldığı ve Ferit’in kendisi ile birlikteliğe zorladığı görüldü.

SEYİRCİ AYAĞA KALKTI!

Yeni bölüm fragmanında Ferit’in Seyran’ı cinsel birlikteliğe zorlamasına şahitlik eden izleyiciler, büyük tepki gösterdi. Sosyal medya hesaplarından “kadını niçin değersizleştiriyorsunuz?”, “bunları niçin normalleştiriyorsunuz?” paylaşımlarında bulunan sosyal medya kullanıcıları, dizinin böyle giderse reytinglerde düşüşe geçeceğine işaret etti.

Altının fiyatları düşüyor İYİ Parti’de Mustafa Bıyık istifa etti 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Acun Ilıcalı alacağı yeni futbol kulübünü açıkladı! Fenerbahçe 6 gol atmıştı Müge Anlı‘da enteresan olay! ‘Farah Zeynep sevgilim’ diye sokak sokak geziyor Müsavat Dervişoğlu: Tek adamlığı köleleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz