Ece Erken'in silahlı saldırı sonrasında vefat eden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasında şok isim! Alaattin Çakıcı ile ne ilişkisi var?

Ocak ayının sonunda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun davası sürüyor. Davanın üçüncü gününde dinlenen müştekilerden olan ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu ile sanık avukatı arasında ilginç bir diyalog yaşandı. İşte o diyaloğa konu olan isme ilişkin ayrıntılar…

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Henüz evli iken sunucu Ece Erken ile aşk yaşamaya başlayan ve sonrasında da yaptığı açıklamalar ile evliliğinin kağıt üzerinde sürdüğünü, boşanma davasını çok önce açtığını ve davanın açılmasının Ece Erken ile ilgili olmadığını belirterek ilişkisinin arkasında duran Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bu tavrı ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Boşanma davasının sonuçlanmasından ve iki çocuğunun annelerinden resmen boşandıktan sonra ünlü sunucu Ece Erken ile hiç vakit kaybetmeden nikah masasına oturan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, verdiği röportajlarda Erken’e duyduğu sevgiyi çekinmeden anlatmaya devam etti. Mutlu bir beraberlik sürdüren Mahmutyazıcıoğlu- Erken çifti, ilk evliliklerinden olan çocukları ile de poz vermeyi ihmal etmedi.

Her şeyi yoluna koyduklarını düşündükleri bir anda hayatının şoku ile karşılaşan Ece Erken, ocak ayının sonunda eşinin silahlı saldırıya uğradığını ve olay yerinde, kan kaybından vefat ettiğini öğrendi. 7 aydır yası süren Erken, ilk günden bu yana katillerin yakalanması için çağrılar yaptı.

Olay sonrasında hem silahlı saldırıya karışan isimler hem de onları bu işi yapmaları konusunda azmettirdikleri düşünülen diğer isimler karakola getirildi. 3 gün önce başlayan davaya, 10’u tutuklu toplamda 20 sanık getirildi.

Davanın ilk iki günü sanıklar dinlendi. Üçüncü gün ise müştekilerin dinlenmesi ile başladı. İlk gün duruşmada bayılması sebebi ile sağlık sorunları yaşayan Erken, davaya katılmadı. Merhum avukatın ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, hakim karşısında ifade verdi.

“İLK ÖNCE İNANAMADIM!”

Kardeşi öldürüldükten sonra ilk bir hafta hiçbir şey öğrenmeye çalışmadan acısını yaşadığını belirten Celal Mahmutyazıcıoğlu, bir haftadan sonra olayı araştırmaya başladığını belirtti. Tartışmanın söylendiği gibi 65 bin TL’den çıktığına inanmadığını belirten Mahmutyazıcıoğlu “Şafak 65 bin TL için bu duruma düşmez” diye düşündüğünü ifade etti.

“KORKUTAMAYI PLAN YAPTILAR!”

“Şafak korkusuz bir çocuktu” diyen Celal Mahmutyazıcıoğlu, bu kişilerin kardeşi üzerinde korku yaratamadıkları için hırs yaptıklarını bu neden ile de böyle bir şey planladıklarını iddia etti.

ALAATTİN ÇAKICI DETAYI!

Mahmutyazıcıoğlu’nun konuşması esnasında araya giren sanık avukatı, “Alaattin Çakıcı ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ne ilişkisi var?” diye sordu. Çakıcı’nın kardeşinin müvekkili olduğunu belirten ağabey, yakın arkadaş olduklarını gerisini de bilmediğini ifade etti. Araya giren mahkeme başkanı “konumuz amcalar değil” diyerek konuşmaya son verdi.

Altının fiyatları düşüyor İYİ Parti’de Mustafa Bıyık istifa etti 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Acun Ilıcalı alacağı yeni futbol kulübünü açıkladı! Fenerbahçe 6 gol atmıştı Müge Anlı‘da enteresan olay! ‘Farah Zeynep sevgilim’ diye sokak sokak geziyor Müsavat Dervişoğlu: Tek adamlığı köleleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz