Akbank'tan eşsiz fırsat! 100 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyacını bugün gider, taksitleri Mart 2023'te ödemeye başla!

Akbank, nakit ihtiyacı devam eden tüketiciler için 3 ay taksit erteleme fırsatı sunduğu yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte Akbank’ın taksit erteleten yeni kredi kampanyası…

Akbank'tan eşsiz fırsat! 100 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyacını bugün gider, taksitleri Mart 2023'te ödemeye başla!

Yeni dönemin en büyük problemlerinden birisi olarak değerlendirilen ve ülke genelinde milyonlarca vatandaşın geçim derdi içerisine düşmesine sebep olan nakit ihtiyacı, 2022 yılının sonuna gelindiği şu günlerde de varlığını korumaya devam ediyor. Enflasyonun yükselişi, döviz kurlarının agresif çıkışları ve daha pek çok faktör çerçevesinde alım güçleri düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçları tarihi seviyelere ulaşan vatandaşlar, kendilerine uygun faizlerde kredi hizmeti sunan bankaları yakından takip etmeye devam ediyorlar.

2023 yılının maaş zamlarının yanı sıra diğer alanlara yansıyacak olan yüksek zamlar ile de geleceğinin farkında olan vatandaşlar nakde olan ihtiyaçlarını sene bitmeden karşılayabilmek adına kredi araştırmalarını sürdürürken beklenen müjdeli haber Akbank’tan geldi. Özel banka 2023 yılına girmeden hemen önce 3 aya kadar taksit ertelemeli kredi kampanyasından yararlanılabileceğini ifade etti.

AKBANK 3 AY TAKSİT ERTELEMELİ KREDİ KAMPANYASI ARALIK 2022

Akbank'tan eşsiz fırsat! 100 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyacını bugün gider, taksitleri Mart 2023'te ödemeye başla! - Resim : 1

Düzenlediği kart kampanyaları ve avantajlı finansman kampanyaları ile yeni dönemin en fazla dikkat çeken bankaları arasında bulunan Akbank, yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kredi kapsamında taksitlerin 3 aya kadar ertelenebileceğini ifade eden Akbank, kredi üst limitini 200 bin TL olarak açıkladı.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının başlangıç faizi yüzde 1,87, kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısı ise 36 ay olarak bildirildi.

AKBANK 3 AY TAKSİT ERTELEMELİ KREDİ KAMPANYASININ ÖRNEK MALİYET TABLOSU

Akbank’ın 100 bin TL’lik üst limit ve 3 aya kadar taksit erteleme fırsatı ile duyurmuş olduğu yeni ihtiyaç kredisi, tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Banka, ilgili kampanyasına ilişkin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 100 bin TL

  • Vade sayısı: 24 ay

  • Faiz oranı: Yüzde 1,87

  • Aylık taksit tutarı: 5.491,40 TL

  • Toplam geri ödeme tutarı: 132.343,55 TL