Aile dizisinin Tolga'sı Mert Denizmen kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Tolga'sını kim oynuyor? Tolga'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Aile dizisinde Tolga karakterini canlandıran Mert Denizmen, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan ve birçok film ve dizide rol alan başarılı bir isim. Peki, Mert Denizmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Mert Denizmen’in hayatı hakkında merak edilenler.

Aile dizisinin Tolga'sı Mert Denizmen kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Tolga'sını kim oynuyor? Tolga'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Mert Denizmen, 2 Haziran 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. Haliç Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro çalışmalarının yanı sıra Vatanım Sensin, Kar, Koca Koca Yalanlar, Bizim İçin Şampiyon, Cinayet Süsü gibi yapımlarda rol aldı. Şu anda Aile dizisinde Tolga karakterini canlandırıyor.

Aile dizisinde Tolga karakterini kim oynuyor?

Aile dizisinde Tolga karakterini Mert Denizmen canlandırıyor. 

Aile dizisinin Tolga'sı Mert Denizmen kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Tolga'sını kim oynuyor? Tolga'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Mert Denizmen kimdir?

Mert Denizmen, oyunculuğa tiyatro ile adım attı. Barış, Ebe Nina İki - Son Dem, Kasap, 57. Alay, 11’e 11, Eksik, Turnike gibi oyunlarda rol aldı. 2014 yılında Haziran adlı kısa filmde Mehmet karakterini oynadı2. 2016 yılında ise Vatanım Sensin dizisinde Yinon karakteriyle dikkat çekti3. Aynı yıl Kardeşim Benim filminde Eren rolünü üstlendi.

Mert Denizmen'in hayat hikayesi 

Mert Denizmen, sinema ve televizyon dünyasında da kendini gösterdi. Kar, Koca Koca Yalanlar, Bizim İçin Şampiyon, Sesinde Aşk Var, Cinayet Süsü gibi filmlerde ve Tövbeler Olsun, Dünya Hali gibi dizilerde rol aldı5. 2020 yılında Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filminde dede karakterini canlandırdı. 2021 yılında ise Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminde Basri rolünü oynadı. Mert Denizmen, şimdilerde Aile dizisinde Tolga karakterine hayat veriyor. Dizide Tolga, ailesiyle birlikte yaşayan ve işsiz olan bir gençtir. Babasıyla sürekli tartışan ve evlenmek isteyen Tolga’nın hayatı komik ve dramatik olaylarla doludur. Mert Denizmen, 9 Eylül 2017 tarihinde ressam Elif Tutka ile evlendi. 1.80 metre boyunda ve İkizler burcudur.

Aile dizisinin Tolga'sı Mert Denizmen kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Tolga'sını kim oynuyor? Tolga'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Mert Denizmen kimdir?

Mert Denizmen, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan ve birçok film ve dizide rol alan başarılı bir isimdir.

Mert Denizmen kaç yaşındadır?

Mert Denizmen, 2 Haziran 1986 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla 2023 yılı itibarıyla 37 yaşındadır.

Mert Denizmen nerelidir?

Mert Denizmen, İstanbul doğumludur.

Mert Denizmen hangi dizilerde oynamıştır?

Mert Denizmen, Vatanım Sensin, Kar, Koca Koca Yalanlar, Tövbeler Olsun, Dünya Hali ve Aile gibi dizilerde oynamıştır.

Mert Denizmen hangi filmlerde oynamıştır?

Mert Denizmen, Kardeşim Benim, Bizim İçin Şampiyon, Sesinde Aşk Var, Cinayet Süsü, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu gibi filmlerde oynamıştır.

Mert Denizmen evli midir?

Mert Denizmen, 2017 yılında ressam Elif Tutka ile evlenmiştir.