Afra Saraçoğlu sosyal medyanın diline düştü! Öyle bir şey giydi ki...

Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu, 8.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarla gündeme geldi.

Afra Saraçoğlu sosyal medyanın diline düştü! Öyle bir şey giydi ki...

'İyi Oyun' (2018) adlı filmin setinde tanışan, arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu, Aralık 2022'de dört yıllık ilişkilerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu, sürpriz ayrılıktan kısa süre sonra Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başlamıştı.

 

Afra Saraçoğlu'nun adı ise rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile anılmıştı. İlişkinin bitme nedeni olarak Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimi halleri gösterilmişti.

İTALYA'YA GİTTİ

Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Afra Saraçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Annesi Lütfiye Saraçoğlu ile birlikte İtalya tatiline çıkan 25 yaşındaki ünlü isim, tatilden karelerini takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

MAVİ BÜSTİYERİYLE POZ VERDİ

Saraçoğlu'nun ''İtalya günlüğü'' notuyla paylaştığı kareleri beğeni rekoru kırdı. İki saat içinde 550 bin kişi tarafından beğeni aldı. Ünlü ismin kıyafet seçimi ise takipçilerini ikiye böldü. Mavi renkte mini bir büstiyerle objektif karşısına geçen Saraçoğlu'na yorum yağdı.

Afra Saraçoğlu sosyal medyanın diline düştü! Öyle bir şey giydi ki... - Resim : 1

''YORGAN PARÇASI''

Genç oyuncu kıyafet seçimiyle kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilirken, kimileri tarafından ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Saraçoğlu'nun mavi büstiyeri yorgana benzetildi.